مهدی نوید ادهم، دبیر شورای عالی آموزش و پرورش پیرامون سیاستگذاری این سازمان برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد در میان دانشآموزان به خبرنگار شبستان گفت: استراتژی اصلی آموزش و پرورش در جلوگیری از آسیبهای اجتماعی، تقویت مصونیت در کودکان و نوجوانان است نه محدودیتآفرینی، به این معنی که این نهاد بر پیشگیری تأکید بیشتری از درمان دارد.
وی با بیان اینکه درمان این معضل مسئولیت دستگاههای دیگر است، خاطرنشان کرد: ما در آموزش و پرورش بر مقوله پیشگیری تأکید بیشتر میکنیم و این امر نیز باید در رفتار اندیشه و باورهای دانشآموزان تجلی یابد.
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر ارتقای سطح بصیرت و اندیشه دانشآموزان خاطرنشان کرد: توجه به این مقوله دانشآموزان را از بروز رفتارهای نابهنجار مصون میکند.
وی پر کردن اوقات فراغت دانشآموزان بر مبنای تعلیم و تربیت اسلامی را از جمله اقدامات جدی آموزش و پرورش در معاونت پرورشی دانست و افزود: اهتمام جدی این سازمان در تدوین برنامهها و اجرای آن، تجلی اندیشههای پیشگیرانه در قالب برنامههای معاونت پرورشی است تا از این طریق با پر کردن بهینه اوقات فراغت ،دانشآموزان را از آسیبهای اجتماعی مصون کند.
ادهم در پاسخ به سؤالی مبنی بر تغییر محتوای درسی بر اساس نیازهای جامعه برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: بسیاری از مطالب پیرامون آسیبهای اجتماعی در کتب درسی مختلف مطرح شده و به طور مستقیم در کتب اجتماعی و دینی دوره راهنمایی به این موضوع پرداخته شده است.
پایان پیام/
نظر شما