به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، «فتح الله حقیقی» در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که پس از بازدید از چند واحد تولیدی و کشاورزی در شرکت کشت و صنعت دشت خرم دره برگزار شد، خاطرنشان کرد: اگر مشکل واحدهای تولیدی دارای مشکل استان، قابل حل باشد بدون شک در حل مسائل آن کوتاهی نخواهد شد.
مقام عالی استان با بیان اینکه علاوه بر سرمایه، داشتن تخصص و توان حرفهای هم برای راه اندازی واحدهای تولید لازم است، اظهار داشت: الان بخشی از مشکلات ناشی از این است که عدهای فکر میکنند فقط با داشتن پول میتوان یک واحد تولیدی را تأسیس و اداره کرد در حالی که برای چنین اموری باید خیلی دقیق فکر شود.
استاندار زنجان با بیان اینکه هنر اصلی، فعال کردن واحدهای تولیدی در شرایط اقتصادی کنونی است، اظهار داشت: در شرایط کنونی که آمریکا هر روز توطئههای خصمانهای علیه کشور دنبال میکند، باید هوشیاری لازم را داشته باشیم و شرایط را برای سرمایه گذاران و فعالیتهای واحدهای تولیدی امن کنیم.
حقیقی به پی گیریها و هماهنگیهای انجام شده برای سفر وزیران و مدیران ملی به استان اشاره کرد و گفت: تلاش میکنیم با انجام سفر مدیران ملی اعم از وزیران و مدیران سازمانهای ملی در جهت حل مشکلات استان در بخشهای مختلف گامهای بیشتر و موثرتری برداریم.
وی با بیان اینکه در این شرایط باید زمینههای لازم برای فعالیت سرمایه گذاران در استان را فراهم کنیم، تصریح کرد: مدیران دستگاههای اجرایی باید در پیشبرد امور چابکی لازم را داشته باشند و حداکثر تسهیل را برای حل مسائل تولیدکنندگان انجام دهند.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت فعالیت روابط عمومیها در واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: الفبای هر واحد تولیدی، روابط عمومی و ایجاد رابطه دوسویه بین واحد تولیدی و جامعه است، ولی در عمل هزینههایی که واحدهای تولیدی برای روابط عمومی میکنند نزدیک به صفر است.
رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان پیش از برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ، با سفر به شهرستانهای سلطانیه، ابهر و خرم دره مطابق معمول اقدام به بازدید از واحدهای تولیدی که دارای مسائل و مشکلاتی بودند، کرد.
شرکت "افضل لبن" از حدود سال ۹۲ به واسطه مشکلات نقدینگی و تأمین سرمایه در گردش، معوقات بانکی و بیمهای غیر فعال است که بر اساس مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قرار شد بدهیهای این واحد به بیمه و مالیات تقسیط شود.
در خصوص بدهی بانکی شرکت "افضل لبن" هم مقرر شد تا جلسهای با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط و بانک سپه تشکیل و راهکاری برای حل مساله تعیین شود.
شرکت کشت و صنعت پایدار که در شرف احداث است، قرار است در زمینه پرورش گوسفند فعالیت کند. این شرکت بزرگترین واحد دامپروری کشور خواهد بود.
در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مسائل این واحد از جمله تأمین راه مناسب، افزایش ولتاژ برق، گاز رسانی و افزایش منابع آب مورد بررسی قرار گرفت و استاندار زنجان دستوراتی را برای حل مشکلات این واحد صادر کرد.
مشکلات بانکی شرکت "حسان" که در زمینه فرآوری و صادرات کشمش فعالیت میکند، در کارگروه مورد بررسی قرار گرفت و تمهیداتی برای حل مشکل در دستور کار قرار گرفت.
شرکت کشت و صنعت خرم دره که از بزرگترین واحدهای کشت و صنعت کشور به شمار میرود، یک هزار و ۲۰۰ هکتار وسعت دارد و فعالیتهای آن شامل تولیدات کشاورزی، باغی و دامپروری است.
به گفته مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خرم دره، این شرکت در زمان حاضر روزانه ۱۳۵ تن شیر تولید میکند.
در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مسائل این واحد از جمله مشکل آب آن طرح و پی گیری آن به تشکیل شورای آب منطقهای استان موکول شد.
گفتنی است با تدبیر استاندار زنجان کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای بررسی، پیگیری و رفاه حال صنعتگران و تولید کنندگان در واحدهای تولیدی برگزار میشود که این روند تاکنون به تصمیمهای مناسب و راهگشا منجر شده است.
نظر شما