به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در مراسم اختتامیه این جشنواره هنری، هنر تئاتر را به دلیل ارتباط بیواسطه و چهره به چهره با مخاطب بسیار ارزنده دانست و گفت: این هنر نمایشگر آلام، ارزشها و کاستی های موجود در هر جامعهای است.
قباد میمنتآبادی، با بیان اینکه تمامی فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی و عمرانی در بستر فعالیتهای فرهنگی شکل میگیرد، افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی که نقش به سزایی در معرفی فرهنگ منطقه دارد، زمینهساز توسعه در دیگر بخشها خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در ادامه با تاکید بر آسیبشناسی هنر تئاتر در کردستان، تصریح کرد: در همین راستا و به منظور ارتقای سطح فعالیتهای فرهنگی و هنری در استان، تغییر و تحول چشمگیری در این عرصه پدید آمده است که برگزاری جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی در مریوان و میزبانی منطقه 3 تئاتر فجر از جمله این برنامههاست.
میمنتآبادی با اشاره به تفاوتهای کمی و کیفی جشنواره بیست و دوم تئاتر استانی کردستان با دورههای گذشته، گفت: تجلیل از پیشکسوتان تئاتر شهرستان و بررسی آثار از نظر غنای فرهنگی در زمینههای حجاب و عفاف، امر به معروف و نهی از منکر و ارزشهای اسلامی و انقلابی به صورت ویژه، از ویژگیهای بارز این جشنواره بود.
وی با اشاره به دیگر فعالیتهای فرهنگی و هنری که امسال در قروه برگزار میشود، برگزاری کنگره سراسری شعر عاشورایی به مرکزیت قروه و به صورت همزمان در تمامی شهرستانهای استان ، همایش استانی شعر غدیر و شمیم ظهور را از جمله این برنامهها عنوان کرد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه نیز در ادامه گفت: هیئت داوران بیست و دومین جشنواره تئاتر استانی کردستان پس از سه روز رقایت 9 نمایش راه یافته به جشنوراه، به ترتیب نمایشهای ضجه سرخ از سنندج به کارگردانی حسن ترقی، هند به کارگردانی حمید کردستانی از سنندج و اولین باری که اومدی خونمون از قروه را شایسته راهیابی به جشنواره منطقهای تئاتر فجر در البرز دانست.
احمد رسولی ادامه داد: هیئت داوران همچنین جایزه سوم بازیگری مرد را به طور مشترک به سیدمیثم جلالی از قروه بخاطر بازی در نمایش باقی و چیا محمدی از سنندج در نمایش ملعبه اهدا کرد، جایزه دوم این بخش نیز به آزاد مرادی بازیگر نمایش ضجه سوگ مهر از دیواندره و بهزاد فرمانی بازیگر نمایش اولین روزی که اومدی خونمون از قروه رسید.
وی با اشاره به اینکه هیئت داوران هیچ یک از بازیگران مرد را برای دریافت جایزه اول انتخاب نکرد، اظهار داشت: در بخش بازیگری زن هم عاطفه کریمی بازیگر نمایش باقی از قروه و خانم قلیچخانی بازیگر له له میزنم بیدار شوی از بیجار عنوان سوم را کسب کردند و عنوان دوم را هم مرجان فریقی و کبری ملکی بازیگران ضجه سرخ از آن خود کردند و دنیا گفتاری در نمایش هند به مقام نخست بازیگری زن دست یافت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه تصریح کرد: در کارگردانی هم لوح تقدیر و جایزه نقدی جشنواره مقام سوم به یونس صحرارو از قروه و امید اکبر از بیجار رسید، رضا سعیدیانی و فرشید کریمی هردو از سنندج دوم شدند و عنوان نخست کارگردانی را حسن ترقی و حمید رضا کردستانی از سنندج به دست آوردند.
پایان پیام/
نظر شما