سرهنگ «سید مصطفی مرتضوی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان با اشاره به روش های نوین کلاهبرداری اینترنتی توسط افراد سودجو اظهارکرد: با توجه به گسترش امکانات و اطلاعات در فضای مجازی شناخت مراکز معتبر خدمات رسانی از سایر وب سایت ها و فضاهای غیرمجاز مهم است.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان افزود: خرید دیجیتال تنها از وب سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیک معتبر است و هرگونه اطلاعیه و خرید و فروش کالا و ارائه خدمات در شبکه های اجتماعی و وب سایت های بدون این شناسه غیرمجاز است.
وی ادامه داد: مجرمان در برخی از شبکه های اجتماعی و فضاهای اینترنتی اقدام به ارائه فروش کالا و خدمات با قمیت مناسب و ارزان نموده اند که افراد عادی جامعه نیز تحت تاثیر این چنین آگهی هایی قرار گرفته و با مراجعه به این پورتال ها پول پرداخت و در مقابل خدمت و کالایی دریافت نمی کنند و کلاهبرداری از آن ها صورت می گیرد.
سرهنگ مرتضوی به اهمیت خرید و فروش کالا در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در قانون برای این دسته از اقدامات تجاری و اقتصادی پیش بینی هایی را انجام گرفته که اخذ مجوز از سازمان های مربوطه از جمله آن ها است.
وی با اشاره به اینکه بدون اعتماد از صحت عملکرد و اعتبار مراکز دیجیتالی نسبت به خرید و فروش کالا اقدام ننمایید، تصریح کرد: بدون آگاهی و دانش از اعتبار مراکز احتمال کلاهبرداری و سرقت اموال وجود داردد که در چنین مواقعی پیگیری اموال و دارایی مالباختگان سخت است.
این کارشناس امنیت در فضای مجازی با بیان اینکه پیش خرید بلیط و تورهای گردشگری در فضای مجازی فراگیر شده است، اظهارداشت: مردم باید نسبت به اعتبار فروش بلیط و خدمات گردشگری این مراکز مطمن باشند و سپس وجه خود را برای دریافت این خدمات پرداخت کنند.
وی افزود: پرونده های قضایی با این موضوع در پلیس فتا تشکیل شده که فرد به دلیل عدم اطلاع از اعتبار مرکز فروش بلیط و خدمات گردشگری اقدام به پرداخت وجه نموده و از خدمات بی بهره مانده است.
نظر شما