به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان: نشست «بررسی فعالیتهای قرآنی و غفلت رسانهها» عصر دوشنبه ۱۰ تیرماه تیرماه با حضور جمعی از مدیران، اساتید قرآنی از جمله «مهدی قره شیخ لو» رئیس سازمان دارالقرآن کریم، «عباس سلیمی» معاون فرهنگی و امور زائران آستان حضرت عبدالعظیم حسنی، «سید محمدجواد شوشتری» ریس سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور، «صالح اطهری زاده»، «احمد ابوالقاسمی»، «محمدحسین سبزعلی»، «محمدرضا پورزرگری» برگزار شد. در این نشست همچنین از ابوالقاسمی به عنوان قاری پیشکسوت قرآنی تجلیل به عمل آمد.
در ابتدای این نشست، «سیدمحمدجواد شوشتری»، با اشاره به اهمیت توجه رسانهها به برنامهها و فعالیت های قرآنی، گفت: در اینجا منظور از رسانه، معنای عام آن است. در این تعریف، تریبونهای نماز جمعه، تریبون نمایندگان مجلس و سخنگوها و مواردی از این دست را که عمدتاً از دید ما مغفول ماندهاند، نیز رسانه می دانیم. بنابراین در این مجال رسانه را نه به آن معنا که عملکرد فعالان خبرگزاری ها و روزنامه ها است بلکه از جهت سایر بخش ها از جلمه شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار داده ایم.
رئیس سازمان قرآنی دانشجویان کشور با اشاره به دو رویداد مهم قرآنی سالیانه گفت: مسابقات قرآن و دیگری نمایشگاه قرآن به فاصله چهل روز از هم اتفاق افتاد، کمتر شاهد بودهایم که مقام معظم رهبری با یک صنف و قشر دو بار در سال ملاقات داشته باشند، اما این ملاقات با جامعه قرآنی هر سال برگزار می شود و دوستان قرآنی و اساتید با حضور در این جلسات دغدغه هایشان را مطرح می کنند.
شوشتری تصریح کرد: سوال آن است که در این دو رویداد مسئولان چه قدر حضور یافتند؟ متاسفانه آمار غایبین بسیار قابل توجه است، این نشان می دهد که ما در شعار دادن خوب عمل می کنیم اما اصل مساله که قرآن است و دغدغه همه مسلمانان و رهبر انقلاب است، متاسفانه آنچنان که باید به موضوع توجه نداریم. وقتی رسانهها که پرچمدار کار فرهنگی هستند، توجهی به این موضوع نداشته باشند، به طور طبیعی این خبرها از اهمیتی برای مردم برخوردار نخواهد شد و مردم نیز به آن توجهی نخواهند کرد و ذوق و سلیقه مردم هم شکل نخواهد گرفت. ما وقتی هیچ سریال و برنامهای مربوط به این موضاعات نسازیم، معلوم است که ذائقهای شکل نمیگیرد. برخی کشورهای همسایه مثل ترکیه در زمینه سریال های قرآنی از ما جلوتر هستند. با گذشت ۴۰ سال از انقلاب تنها سه سریال با موضوع داستانهای قرآنی داشته ایم و البته مردم به آن اقبال نشان داده اند.
شوشتری با اشاره به اینکه خود ما دارای کمی و کاستی هستیم، اظهار کرد: اما فریادهایمان بر سر مردم است که چرا حضور ندارند. بحث ما بر این است که مقداری ابعاد غفلت رسانهها از رویدادهای قرآنی را مورد بررسی قرار دهیم که امیدواریم این موضوع به نتیجه برسد.
نظر شما