به روزآوری در دانش و روش‌ها، تجارت را تسهیل می بخشد

رییس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه برای رسیدن به موفقیت باید روزآوری در تجارت در نظر گرفته شود، گفت: به روزآوری در دانش، روش‌ها و سرعت در انجام کار موجب تسهیل امر تجارت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حمید صافدل بعد از ظهر امروز 12 آبان در آیین افتتاح پایانه صادرات بار هوایی کشور در تالار اجتماعات فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با اشاره به اینکه برای رسیدن به موفقیت باید روزآوری در تجارت در نظر گرفته شود، اظهار داشت: به روزآوری در دانش، روش‌ها و سرعت انجام کار موجب تسهیل امر تجارت می‌شود.

وی اصفهان افزود: با توجه به اینکه رقابت نقطه کلیدی در موفقیت تجارت محسوب می‌شود این اقدام فقط در راستای اصلاح فرایندها و در سایه تسهیل تجارت تحقق می‌یابد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر اینکه تجارت موتور محرکه تولید قلمداد می‌شود، افزود: فرایند تولید و تجارت به عنوان دو موضوع در هم تنیده، قابلیت تفکیک ندارد و باید شرایطی را در کشور فراهم کرد تا بتوان حاصل دسترنج کشاورزان، صنعتگران را به اقصی نقاط دنیا صادر کرد.

وی افزود: فراهم شدن زیر ساخت‌ها از جمله بانک‌ها، اینترنت، حمل و نقل که در ارتباط با توسعه تجارت شکل می‌گیرد موجب تسهیل و ارزان‌تر شدن تجارت می‌شود.

صافدل با بیان اینکه سهم صادرات استان اصفهان در بخش‌های مختلف با توجه به پتانسیل‌های آنها در حال افزایش است، تصریح کرد: افتتاح پروژه‌های مختلف از جمله پایانه صادرات بار هوایی در اصفهان در کنار پروژه‌های مکملش از جمله چارتر هوایی موجب ارتقاء، موفقیت و توسعه صادرات استان می شود.

در ادامه این مراسم مظفر انصاری، سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: چارتر و خط هوایی کارگو ترمینال مهمترین نیاز این مجموعه است که لازم است سریعتر این موضوع از سوی مسوولین پیگیری شود.

وی اضافه کرد: به دلیل مسایل و مشکلات پیش روی صادرات، صادرکنندگان، صادرات کالاهایشان را به لقای آن بخشیده بودند.

وی با بیان اینکه امروز شاهد همدلی تمام مسؤولان استان هستیم، افزود: تمام مسؤولان، تشکل‌ها، صادرکنندگان و تولیدکنندگان از این پروژه به خوبی استقبال کردند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه افتتاح کارگو ترمینال نقطه عطفی در صادرات کشور و استان است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ظرفیت استان در صادرات کالاهای کم حجم و با ارزش است این را می‌طلبید که هرچه سریعتر برای خدمت بیشتر به عرصه صادارات این پروژه انجام شود.

انصاری با بیان اینکه صادرات داروی شفا بخش اقتصاد آینده کشور است، خاطر نشان کرد: در شش ماه گذشته بیش از 235 تن بار هوایی از استان صادر شده است.

وی با بیان اینکه اگر در گذشته شرایط برای انجام صادرات فراهم شده بود،تا کنون میزان صادرات چندین برابر شده بود، افزود: 4.7 تن طلای ساخته شده، 20 تن صنایع دستی، 18 هزار تن محصولات کشاورزی و 8 تن فرش دستباف در این مدت از طریق بار هوایی از استان صادر شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه به دلیل حساسیت و امنیت صادارت نیاز به فضای مناسبی است، گفت: ایجاد کارگوترمینال برای انجام صادرات امری ضروری بود.

انصاری افزود: در حوزه دولتی چنین طرح‌هایی وجود داشته است، ولی این پروژه اولین باری است که تمام بخش‌های آن را بخش خصوصی تشکیل داده است.

وی افزود : فاصله دسترسی به باند کارگو ترمینال 70 متر است که یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این طرح است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه به دلیل نبود ترمینال هوایی تا کنون معدلی برای صادارت نداشته‌ایم، اظهار کرد: یکی از مسایلی را که باید در این راستا مورد توجه قرار داد ایجاد خط هوایی و چارتر هوایی است.

انصاری افزود: علت تاخیر و طولانی شدن انجام پروژه نیز نبود خط هوایی بود چراکه می‌خواستیم مجموعه کامل شود و سپس افتتاح شود و انگ افتتاح صوری به خود نگیرد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه اصفهان از نظر جغرافیایی در مرکز کشور است، گفت: ساخت این ترمینال فرصت مناسبی برای انجام صادرات استان‌های همجوار است .

پایان پیام/
 

کد خبر 80551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha