به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان،«سعیدسعادتی» در نشست با مدیران کانون های مجری طرح سفیران اجتماعی درمیامی،با بیان اینکه طرح سفیران اجتماعی یکی از طرح های مهم پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت مسجد است که به صورت آزمایشی در پنج استان کشور اجرا میشود گفت:این طرح در پنج شهر پنج استان کشور اجرایی که در استان سمنان، شهرستان میامی به عنوان پایلوت این طرح در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های مساجد کشور، ویژگی های طرح پرداخت و خاطرنشان کرد:محله محوربودن، خانواده محور، مسجد محور و استمرار از ویژگیهای شاخص طرح سفیران اجتماعی شمرده می شود.
وی ادامه داد: در این طرح یکی از اعضای خانواده در رده سنی ١٢تا ١٨سال انتخاب شده و با فراگیری آموزش های ویژه به عنوان سفیر اجتماعی در خانواده انتخاب میشود.
سعادتی ادامه داد: کل اعضای خانواده به مدت یک سال تحت پوشش آموزش های این طرح قرار میگیرند و برای خانواده های تحت پوشش، پرونده تشکیل میشود.
معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه در اجرای طرح از سرمایه های اجتماعی محله ها بهره گرفته می شود بر هدایت و نظارت طرح توسط معتمدین محل تاکید کرد و گفت: نتایج اجرای طرح مذکور به شورای اجتماعی کشور ارسال میشود و توفیقات و موفقیت های آن خدمت مقام معظم رهبری ارائه می شود.
وی تاکید کرد: در طرح ملی سفیران اجتماعی کانون فرهنگی هنری مجری باید هسته اجتماعی تشکیل دهد که این هسته اجتماعی شامل امام جماعت، مدیر کانون، مسئول بسیج، هیئت امنا و پنج نفر از سرمایه های اجتماعی محله است و هرکدام از مربیان در این هسته اجتماعی ۴۰ تفر از پسران و۴۰ نفر از دختران را به عنوان سفیران زیر پوشش قرار می دهند.
سعادتی، وظیفه مربی را در این طرح ارتقا سطح معرفتی ومهارتی این سفیران اعلام کردوافزود: البته هدف در آن طرح فقط سفیران نیستند بلکه می خواهیم با خانواده ها در ارتباط باشیم.
به گفته وی هدف اصلی طرح صیانت از خانواده ها بوده و از طریق سفیران به خانواده ها متصل می شویم و این خانواده ها زیر پوشش سلامت اجتماعی قرار می گیرند.
نظر شما