فضای مساعد برای رشد معنوی و تبلیغ اسلام باعث شد قم را برای زندگی انتخاب کنم

سهیل اسعد با اشاره‌به ماجرای هجرت‌اش به شهر مقدس قم، گفت: این شهر صرف‌نظر از زمینه علمی، محیط مناسبی برای رشد معنوی و تربیت فرزندان و خانواده‌ها و همچنین تبلیغات فرهنگی برای ترویج اسلام است.

خبرگزاری شبستان، ویژه برنامه «مسیر فیروزه» به مناسبت دهه کرامت در ارتباط تلفنی با «سهیل اسعد»، تازه مسلمان آرژانتینی روی آنتن رادیو گفت وگو رفت. آنچه در ادامه می آید مشروح این گفت وگو است:

 

در ابتدا خودتان را معرفی کنید.

 

بنده سهیل اسعد 43 ساله، حدود بیست سالی است که مشغول تحصیل به علوم حوزوی در جمهوری اسلامی ایران هستم و در بیست کشور دنیا کارهای فرهنگی و تبلیغی انجام می دهم. 

 

اهل کدام کشور هستید؟

 

اصالتم لبنانی است، پدر و مادرم از مهاجرین لبنان بودند که به آرژانتین مهاجرت کردند بنابراین از همان ابتدا مسلمان بودم اما به دلیل اینکه در مدارس خارجی و محیط کاملاً غیر اسلامی بزرگ شدم فقط اسمم مسلمان بود و هیچ اثر عملی از دین و معارف دینی در زندگی ام نبود. از این رو هم مسلمان بودم و هم بسیاری از افکار و اعمال مسلمانان را نداشتم.

 

چه شد که ایران را برای اقامت انتخاب کردید؟

 

در ابتدا برای آشنایی بیشتر با دین اسلام و کسب اطلاعات عمیق تر تصمیم گرفتم به جایی سفر کنم که معارف و علوم اسلامی ناب را بیاموزم، به همین خاطر شهر مقدس قم را انتخاب کردم. این شهر صرف نظر از زمینه علمی، محیط مناسبی برای رشد معنوی و تربیت فرزندان و خانواده ها و همچنین تبلیغات فرهنگی برای ترویج اسلام است. احساس کردم وجودم در این مکان مقدس برای ترویج دین اسلام مفید است و بنابراین سال های سال مشغول تحصیل شدم و از محیط علمی و در عین حال معنوی این شهر استفاده کردم.

 

زبان فارسی را در طول این بیست سال فرا گرفتید یا از قبل با این زبان آشنا بودید؟

 

 تا سال 1376 یک کلمه فارسی هم نمی دانستم. تا بیست سالگی به زبان مادری ام، زبان اسپانیایی صحبت می کردم اما در سفر به لبنان حدود سه سال زبان عربی را یاد گرفتم. بعد از آن به ایران آمدم و پس از یک دوره شش ماهه زبان فارسی را فرا گرفتم و به تدریج با ادامه مباحثات و مطالعات حوزوی، تسلطم بر زبان فارسی بیشتر شد.

 

اگر قرار باشد در یک جمله کوتاه به یک غیرمسلمان پیام دهید چه می گویید؟

 

هر انسان جویای مرحله مهم تر و کمال جدید در زندگی باید به معنویت خود و ارتباط با خداوند فکر کند و کسی که کمال انسانی را در معنویت ببیند باید از تعالیم وحی و پیامبران استفاده کند که خلاصه این تعالیم در اسلام است. مطالعه اسلام، کتب آسمانی و احادیث پیامبر اکرم (ص) به هر انسان جویای حق و کمال کمک زیادی خواهد کرد.

 

اولین و آخرین باری که به حرم امام رضا (ع) مشرف شدید چه سالی بود؟

سهیل اسعد: اولین بار که امام رضا (ع) را زیارت کردم همزمان با ورود به حوزه علمیه در سال 1376 و آخرین بار هم حدود سه ماه قبل بود.

 

کد خبر 806737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha