تعرفه برق مصرفی تولید بیت کوین ۷ سنت است

بخشی گفت: تعرفه‌ای که برای برق مصرفی دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال (بیت کوین) در نظر گرفته شده ۷ سنت است و ما اعتقاد داریم این عمل می‌تواند درآمدزایی خوبی برای شرکت برق داشته باشد. ­

به گزارش خبرگزاری شبستان، «علی بخشی» درباره تولید رمز ارز‌ها یا ارز دیجیتال گفت: تعرفه‌ای که برای برق مصرفی دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال (بیت کوین) در نظر گرفته شده ۷ سنت است و ما اعتقاد داریم این عمل می‌تواند درآمدزایی خوبی برای شرکت برق داشته باشد. ­ با این مساله مشکل خاصی نداریم و حتی آن را یک فرصت می‌دانیم به شرط آن که تعرفه آن از چارچوب یارانه‌ای خارج شود.

 

رئیس هیئت مدیره سندیکای برق­ ایران همچنین درباره پیمانکاران حوزه صنعت برق گفت: این پیمانکاران همچنان بدهکار هستند و این در حالی است که بسیاری از طلب‌های آن‌ها از وزارت نیرو وصول نشده است.

 

وی افزود: عدم سرمایه گذاری در صنعت برق باعث بروز مشکلاتی در شبکه توزیعی شده وعلت آن بی انضباطی مالی کارفرما و عدم تعهدات مالی است.

 

رئیس سندیکای برق ایران گفت: تولید هر رمز ارز ۷۲ هزار کیلو وات برق مصرف می‌کند که هزینه آن با برق یارانه‌ای ۵ میلیون تومان می‌شود.

 

وی گفت: رسالت اصلی صنعت برق کمک به دیگر صنایع و راه اندازی آن‌ها است.

 

بخشی افزود: امروز صنعت برق ماموریت خود را در کشور کامل کرده و تمام شهر‌ها و ۹۹ درصد روستا‌ها از برق بهره‌مند هستند.

 

وی در ادامه گفت: در حوزه صادرات برق، در منطقه اول هستیم و همواره در این صنعت پیش رو و درون گرا بوده ایم.

 

رئیس سندیکای برق ایران گفت: قرار بوده که در افق ۱۴۰۰ به ۲۰۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور دست پیدا کنیم که در بازه زمانی سال‌های ۹۶-۹۴ این عدد فقط دو و نیم میلیارد دلار بوده که با افق تعیین شده فاصله زیادی داریم.

 

بخشی افزود: در بخش مولد و تولید برق امروز رمقی نمانده و بسیاری از شرکت‌ها با ظرفیت‌های بسیار پایین کار می‌کنند و عده‌ای هم تعطیل کرده اند.

 

وی گفت: در صنعت برق سوء مدیریت به شدت دیده می‌شود و تعهدات ارزی ابلاغی از سوی دولت برای این صنعت هنوز هم مشخص نیست و ما در خدمات فنی و مهندسی مشکلات بسیاری داریم.

 

رئیس سندیکای برق ایران ادامه داد: متاسفانه در سازمان برنامه و بودجه برخورد‌های سلیقه‌ای صورت می‌گیرد و از رونق تولید حمایت که نمی‌کنند، هیچ، بلکه مانع آن هم می‌شوند.

 

بخشی گفت: طبق قانون بهبود فضای کار نظر بخش خصوصی باید در پیشرفت و رشد بهتر فعالیت‌ها گرفته شود، اما سازمان برنامه و بودجه که تدوین برنامه‌ها دست آن است مانع فعالیت اقتصادی می‌شود امروز شاخص پروژه‌های جاری برق در کشور منفی است.

 

وی افزود: امروز اقتصاد برق نامتوازن است و حامل‌های انرژی یک کالایی است که یک قیمت تمام شده دارد و این در حالی است که برقی که به فروش می‌رسد عدد آن به صورت دستوری از وزارت نیرو ابلاغ می‌شود که این امر باعث بروز مشکلات زیادی می‌شود وهمچنان شرکت‌ها مطالبه دارند.

 

رئیس سندیکای برق ایران گفت: در اواخر سال گذشته وزارت نیرو از دولت ۴۰ هزار میلیارد تومان مطالبه داشت که بخشی از آن از محل درآمد‌های حاصل از برق صادراتی به عراق آزاد و پرداخت شد، و هم اکنون حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان باقی مانده و هر لحظه در حال بیشتر شدن است./

کد خبر 807277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha