وقتی مربیان مرکز فنی و حرفه ای پای کار می آیند

تابستان است و فرصت مناسبی برای یادگیری، کارکنان مرکز فنی و حرفه ای فاروج از این فرصت بهره برده و با پای کار آمدن مربیان، یک کارگاه به بخش آموزش این واحد افزوده شد.

 خبرگزاری شبستان _ فاروج؛ لباس کار، همه را یک رنگ کرده و کارمند و مربی و مسئول مشخص نیست، یکی سرپیک جوشکاری به دست و دیگری گچ و سیمان و آنطرف استاد کاری دست به آچار. بالاخره همه مشغولند تا در این وانفسای اقتصادی کارگاهی راه اندازی کنند که زمینه ساز اجرای حرفه های کم هزینه و زود بازده و کوتاه مدت با کمترین سرمایه شود.

 

تجهیزات مازاد سایر کارگاه ها تبدیل به احسنت می شود، البته خیران اینجا هم دستی بر آتش دارند و کمک می رسانند، اما حالا نوبت حضور نیروی انسانی برای ساماندهی و کارهای فنی است، مربیان مرکز، دستگاه جوشکاری را که برمی دارند، مهندسان هم فعالیت های عمرانی را برعهده می گیرند، سایر کارکنان و اهل فن هم خود را می رسانند تا  تهویه مطبوع و کولر و... راه اندازی شود و حالا پس از روزها تلاش، همه چیز آماده ست و فقط کارآموز کم دارد، چه کسانی بهتر از بهبود یافتگان از دام اعتیاد، نخستین چراغ  کارگاه پرورش قارچ دکمه ای و دارویی مرکز فنی و حرفه ای را بهبود یافتگان ارجاعی از اداره بهزیستی شهرستان روشن کرده اند تا فتح بابی شود برای ایجاد فرصت های شغلی و بازگشت به زندگی و اجتماع برای آنان که برای بهبودی کفش پولادین به پا کرده اند.

 

مدیر مرکز فنی و حرفه ای شهرستان فاروج در این خصوص  گفت: به همت مربیان و کارکنان مرکز، کارگاه پرورش قارچ دکمه ای و دارویی به مجموعه کارگاه های آموزشی شهرستان در راستای اجرای عملی تحقق شعار سال (رونق تولید) راه اندازی شد.

 

«احمد دلیر» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان بیان داشت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان فاروج با اصلاح رویکردها و استراتژی ها، اجرای حرفه های کم هزینه و زود بازده و کوتاه مدت را که با کمترین  سرمایه منجر به اشتغال شود را در دستور کار قرار داده است و در همین راستا به همت کارکنان و مربیان مرکز، کارگاه پرورش قارچ دکمه ای و دارویی، راه اندازی، تکمیل و تجهیز شد و به بهره برداری رسید.

 

وی گفت: آموزش  15 نفر از جمله بهبود یافتگان ارجاعی از بهزیستی  به عنون نخستین کار آموزان در این کارگاه  آغاز شده است.

 

دلیر با اشاره به اینکه بخشی از تجهیزات این کارگاه از اعتبارات سفر رهبری و در کنار تجهیزات صنایع غذایی و خشکبار تهیه شده بود، افزود: مابقی تجهیزات و ملزومات با کمک خیران و کارکنان مرکز تامین شده است.

 

وی با بیان  اینکه بخشی از هزینه ها با کار کارکنان کاهش یافت، گفت: با اضافه شدن این بخش، تعداد کارگاه های مرکز فنی و حرفه ای شهرستان به 6 کارگاه رسید.

 

ظرفیت اسمی مرکزفنی و حرفه ای شهرستان فاروج که در سال 90 راه اندازی شده،  100 هزار نفر ساعت با  تعهدات آموزشی به تناسب امکانات موجود در مرکز سالانه بین 80 هزار تا 86 هزار نفر ساعت است که در سه ماهه اول سال 278 نفر از کلاس های آموزشی پنج کارگاه مرکز استفاده کرده اند.

کد خبر 807600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha