علی آسترکی، مدیر جامعه الثقلین شهرستان اراک به خبرنگار شبستان گفت: متاسفانه با گذشت بیش از سی سال از انقلاب جمهوری اسلامی ایران هنوز بهترین و بیشترین فعالیت ها و آموزش های قرآنی در شهرها و در پایتخت انجام می شود و اهالی روستاها حتی از برگزاری یک کلاس قرآنی و آموزش های مفید قرآن از استادان مجرب محروم هستند.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی قابلیت تاسیس مدرسه حفظ قرآن کریم را دارد، افزود: مجموعه های قرآنی باید ضمن پوشش یکدیگر وحدت رویه داشته باشند و با محوریت نماینده ولی فقیه در استان فعالیت کنند.
آسترکی در ادامه اجرای طرح حفظ یک ساله قرآن با محوریت پژوهشی و به صورت شبانه روزی در این مؤسسه را از مهم ترین اقدامات دانست و افزود: در این موسسه زمینه برای اسکان 100 نفر قرآن آموز جهت حفظ قرآن به صورت شبانه روزی با تمام امکانات فراهم است.
مدیر موسسه جامعةالثقلین اراک، پیرو این مصوبه مجلس مبنی بر اینکه هر کس که بتواند حافظ کل قرآن شود به وی مدرک لیسانس علوم قرآن اعطا می شود و می تواند در دوره های بالاتر ادامه تحصیل دهد، گفت: ما نیز در حال حاضر علاوه بر برگزاری دوره های تثبیت برای 40 نفر از حافظان کل قرآن اقدام به برگزاری دوره های پشتیبانی کرده ایم.
آسترکی اذعان کرد: برگزاری کلاس های حفظ قرآن در حوزه علمیه "آقاضیاءالدین" و مدرسه علمیه پیش حوزوی "المهدی(عج)" و عرضه محصولات فرهنگی شامل کتاب و جزوه منابع درسی و محصولات فرهنگی قرآنی پیرامون سبک زندگی، شیوه تغذیه متناسب با معیارهای اسلامی، ویژه خانواده هایی که فرصت حضور در کلاس ها را ندارند، از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده است.
مدیر جامعه الثقلین شهرستان اراک با گلایه از کمبود منبع و کتبی برای آموزش های قرآنی و دینی حتی در مسائل اولیه و اصلی زندگی اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برای دایر کردن اسلام و قرآن در بین آحاد جامعه به وجود آمده و این در حالی است که بسیاری از روش های زندگی ایران ضمن اینکه برگرفته از تفکر و اندیشه دینی نیست بلکه فرهنگ و نوع زندگی بیگانگان را در خود جای داده است.
پایان پیام/
نظر شما