به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سید محمدحسین مستغنی»، امروز (پنج شنبه 27 تیر) در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی «طلا، جواهر، نقره، ساعت و گوهر سنگ ها» در شیراز، گفت: نمایشگاه ها برای رفع نیازهای کشور بسیار گره گشا هستند.
رئیس اتحادیه «فروشندگان طلا و جواهر» شیراز با تاکید بر اینکه طلا یک سرمایه است که خانواده ها محسوب می شود، اضافه کرد: طلا مورد بی مهری دولت مردان قرار می گیرد با قانون هایی که آزمایشی بوده است و مردم با کار ساخت طلا قهر کرده اند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه وجود طلا در میان جامعه موثر است، اظهارداشت: در شیراز و فارس تولیدکننده طلا به اندازه انگشتان یک دست هم وجود ندارد که یک دلیل آن هم مشکلات قانونی است.
وی با اشاره به اینکه فارس توانایی صادرات دارد، اضافه کرد: علاقه مندیم صنعت تولید طلا در ایران رونق پیدا کند، در 20 سال پیش صادر کننده بودیم و ترکیه وارد کننده صرف بود اما متاسفانه امروز ترکیه رتبه دوم صادرات جهانی دارد و اکنون تولید داخلی از 10 سال پیش تاکنون 90 درصد کاهش یافته است.
مستغنی با یادآوری این مطلب که صنعت طلا برای قشر مرفه جامعه نیست، بلکه برای قشر متوسط و ضعیف است که افراد می توانند پول خود را به طلا تبدیل کرده و بعد از چند سال آن را به سرمایه خود تبدیل کنند، یادآور شد: فارس زمانی یکی از استان های تولیدکننده اصلی طلا بود، حتی چند نفر آنان هم پای کار هستند اما در استان های دیگر فعالند.
به گفته رئیس اتحادیه «فروشندگان طلا و جواهر» شیراز، بحث نوسان طلا، همیشه بوده، هست و خواهد بود و بهتر است مردم سرمایه خود را به طلا داشته باشند.
وی از تخفیف های ویژه نمایشگاهی برای خریداران در این نمایشگاه خبر داد و اضافه کرد: از نقره هم حمایت می کنیم و تولیدکنندگان نقره را باید در کنار تولیدکنندگان طلا بدانیم اما تفاوت نقره و طلا اینست که نقره به عنوان زینت استفاده می شود و سرمایه محسوب نمی شود.
نظر شما