شاخص سرانه مساحت کارخانه در مازندران ۹ درصد پایین‌تر از کشور است

غلامی راد گفت: شاخص سرانه مساحت کارخانه در مازندران ۲۴ درصد ولی در کشور ۳۳ است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری، « مفید غلامی راد » امروز (29 تیرماه) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: اعتبارات تملک استانی به هر دستگاه و نهاد بر اساس عملکرد سالهای گذشته و پروژه های نیمه تمام تخصیص داده می شود و در سال جاری هدف ما اتمام پروژه های نیمه کاره استان است که از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردار باشند.

 

وی بر ضرورت تلاش مدیران برای اتمام پروژه های نیمه کاره در استان تاکید کرد و افزود: در تخصیص اعتبارات برای سال جاری نگاه ویژه ای به مناطق محروم خواهد شد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اعتبار تبصره ۱۹ به مبلغ ۳۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در استان، گفت: این اعتبار بر اساس طرح های پیش رو و اجرایی بین دستگاه ها توزیع خواهد شد.

 

این مسئول از اختصاص اعتبارات لازم برای توازن اعتباری بین شهرهای استان با شاخص های مهم زیر میانگین کشوری خبر داد و افزود: بعضی از شهرها با توجه به اهمیت از اعتبار کمی برخوردار هستند که در این راستا توازن اعتباری بین آنها برقرار می شود.

 

غلامی راد با بیان اینکه 3 درصد اعتبارات برای شاخص هایی که زیر میانگین کشوری قرار دارند در نظر گرفته می شود، ادامه داد: سالانه ۱۰ درصد از شاخص هایی که زیر میانگین کشوری هستند باید رشد پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه شاخص سرانه مساحت کارخانه در مازندران ۲۴ درصد ولی در کشور ۳۳ است، خاطرنشان کرد: شاخص ظرفیت کارگاه های آموزش و فنی و حرفه‌ای در کشور ۳.۷۵ درصد ولی در مازندران 6 درصد است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران شاخص برخورداری خانوار عشایر از وضع مناسب در مازندران را نامناسب دانست و گفت: در این راستا شاخص کشوری ۴۷ درصد اما استانی ۲۰ درصد است.

 

این مسئول با بیان اینکه استان مازندران در شاخص فضای ورزشی وضعیت مطلوبی دارد، افزود: با توجه به اعتبارات باید جهت دهی صحیحی به آنها داد تا شاخص های استانی را به شاخص های کشوری برسانیم.

کد خبر 812197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha