به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «آیت الله محسن حیدری»، امروز (یکشنبه 30 تیر) در آیین افتتاح کتابخانه عمومی «ابن سکیت» منطقه ملاشیه اهواز، با تقدیر از دست اندرکاران احداث این کتابخانه، اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در زمینه توسعه و انجام کارهای عمرانی در ملاشیه در حال انجام است که برخی از آنها مثل این کتابخانه به ثمر رسیده و اقدامات دیگر همچون راه اندازی درمانگاه، شبکه آب و فاضلاب، پروژه های ورزشی و ... در آستانه اتمام است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه اینگونه اقدامات می تواند برای مردم مایه امیدواری باشد که مسئولان، دولت و نظام به فکر آنها هستند، اضافه کرد: قطعا بسیاری از آسیب های اجتماعی با انجام این اقدامات توسعه ای از بین خواهد رفت.
وی تصریح کرد: همین که یک کار مثبت و عمل صالحی انجام شود و مردم با چشم خودشان مسائل را درک کنند بسیاری از مشکلاتشان حل می شود و دیگر نیازی به تبلیغات رسانه ای نیست.
وی بهبود زیرساخت های منطقه ملاشیه را اقدامی بسیار شایسته دانست و افزود: در کنار آن باید نسبت به شناسایی نیروهای لایق و تحصیل کرده و کارآمد و سپردن این گونه کارها به نیروهای محلی و بومی اقدام کرد؛ جوانان وقتی احساس کنند که مورد اعتماد دولت و مسئولان هستند بیشتر دل به کار می دهند و نسبت به آینده خود امیدوارتر می شوند.
آیت الله حیدری، به آیه های «ن والقلم و ما یسطرون» و «اقرا باسم ربک الذی خلق» اشاره کرد و گفت: پیام روشن این آیات که بر خواندن و نوشتن تاکید دارند این است که تکامل و پرورش معنوی و مادی انسان، بدون علم و آگاهی و کتابت و قرائت ممکن نیست.
وی اذعان داشت: از نظر معنوی انسان برای تکامل اختیاری و آگاهانه آفریده شده بنابراین هم اختیار و هم آگاهی در بطن تکامل نهفته شده و بدون آن تکامل معنوی ممکن نیست؛ از سوی دیگر ساختن تمدن پیشرفت مادی، توسعه عمرانی و درست کردن اقتصاد و معیشت نیز بدون علم و معرفت امکانپذیر نیست.
وی ابراز کرد: انسان هایی که به دور از علم و معرفت هستند همواره به صورت ابتدایی و قدیمی می مانند و هیچ تحول و پیشرفتی را در زندگی نمی توانند شاهد باشند؛ بنابراین قدم اول برای ساختن جامعه، پرورش و تعلیم و آموزش انسان است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، خطاب به مسئولان، تاکید کرد: در کنار انجام پروژه های ورزشی، بهداشتی و عمرانی به بحث کتابخوانی نیز توجه داشته باشند؛ جوانان این منطقه باید آموزش ببینند و علم و معرفت و آگاهی کار کنند.
وی با اشاره به اینکه جوانان و نوجوانان را باید به سوی کتاب و کتابخوانی و استفاده از کتابخانه ها ترغیب و تشویق کرد، یاد آور شد: ظرفیت برای پرروش کودکان و نوجوانان زیاد است از این رو باید از این فرصت ها نهایت استفاده را ببریم.
نظر شما