جشنواره فیلم کودک، نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی است

جهانگیر کوثری درباره جشنواره فیلم کودک گفت: جشنواره فیلم کودک برای ادامه فعالیت و حفظ جایگاه داخلی و خارجی به حمایت و برنامه‌ریزی جدی‌تری نیاز دارد.

جهانگیر کوثری، تهیه کننده با اشاره به اینکه جشنواره فیلم کودک برای ادامه فعالیت و حفظ جایگاه داخلی و خارجی به حمایت و برنامه‌ریزی جدی‌تری نیاز دارد به خبرنگار شبستان گفت: هر جریان و یا رویداد فرهنگی به مانند جریان دیگری اعم از اقتصادی یا اجتماعی برای افزایش تاثیرگذاری نیاز به اطلاع رسانی و تبلیغات مثبت عمومی دارد .

وی افزود : جشنواره فیلم کودک باید آینه‌ای تمام نما برای انعکاس رویدادهای سینمای کودک و نوجوان باشد و به خوبی حق مطلب را در این بخش که با طیف‌های مختلف جامعه اعم از خانواده‌ها و فرزندان در ارتباط است، ادا کند.

این تهیه کننده سینما در ادامه افزود: کودکان و نوجوانان در مقطع زمانی حساسی از زندگی خود به سر می‌برند و به نوعی هویت آن‌ها در حال شکل‌گیری است و سینما و جشنواره فیلم کودک می‌تواند ابزار مهمی در این بخش باشد.

کوثری تاکید کرد: تاثیرات سمعی و بصری و ماندگاری پیامی که سینما ارایه می‌دهد می‌تواند ظرفیت مناسبی برای تعلیم و تربیت کودکان باشد، ما از ظرفیت آموزشی فیلم‌های سینمایی در برخی از دوره‌های جشنواره به خوبی بهره گرفته‌ایم به ویژه زمانی که کودکان و نوجوانان و حتی جوانان در انتخاب و داوری مشارکت کردند، این رویه باعث اعتماد بیشتر کودکان به جشنواره فیلم کودک شد.

این تهیه کننده در ادامه اظهار داشت: امروزه اگر جشنواره به شکلی جذاب و تاثیرگذار برنامه‌ریزی و اجرا شود و به جنبه‌های هویتی و روانشناختی کودکان و نوجوانان نیز توجه داشته باشد می‌توانند مخاطب این گروه سنی را به سمت سالن‌های نمایش فیلم سوق دهد اگر این اتفاق صورت گیرد نه تنها کودکان بلکه خانواده‌ها نیز مخاطبان جشنواره و سینمای کودک خواهند شد و این مساله قطعا به رونق سینمای کشور می‌انجامد.

کوثری درمورد نقش جشنواره در بقای سینمای کودک، تصریح کرد: آن‌چه به عنوان سینمای ملی و ارزشمند ایران در طول سال‌های بعد از انقلاب اسلامی شکل گرفته، جایگاه مهمی در داخل و خارج از کشور کسب کرده است اما این بخشی از مسیر است و باید افتخارات این سینما در سطح جهان طی یک برنامه‌ریزی هدفمند ادامه یابد، بخشی از این جایگاه جهانی به مدد تولید آثار ارزشمند کودک محقق شده و جشنواره فیلم کودک نیز در این حوزه نقش مهمی داشته است.

کوثری درباره رابطه سینمای کودک و نهاد خانواده گفت: کودک و نوجوان ایرانی به دلیل فرهنگ و سنت‌های موجود در کشور همواره وابسته به خانواده است و جشنواره فیلم کودک به نوعی پلی ارتباطی بین این دو گروه از مخاطبان به شمار می‌رود و برنامه‌ریزی برای حضور خانواده‌ها در سینما اگر به توفیق منجر شود در نهایت آن‌ها به مخاطبان بالفعل سینما مبدل شده و خود نیز زمینه حضور بخشی دیگر از مخاطبان سینما یعنی کودکان و نوجوانان را فراهم می‌کنند.

گفتنی است، بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از 23 تا 27 آبان ماه سال جاری در اصفهان برگزار می‌شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 81302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha