به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، «محمدجواد عامر» در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری و اعضای شورای فرهنگی این نهاد، اظهارکرد: حساسیت و دغدغه فرهنگی، از شاخصههای کارکنان کانون محسوبمیشود و این نهاد، نقش تاثیرگذاری در ایجاد پلهای ارتباطی میان کودک و نوجوانان با کتاب دارد.
فرماندار ماسال همچنین اهمیت دستگاههای فعال در عرصه فرهنگ را مورد تاکید قرارداد و علاقهمندی خود به کتاب، موفقیت و تعلق خاطر خود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را مرهون مربی این مجموعه فرهنگی عنوان کرد.
عامر برهمین اساس، به نقش مربیان کانون در شکلگیری شخصیت نسل کودک اشاره و با تخصصی توصیفکردن فعالیتهای آنان گفت: توسعه همهجانبه در گرو تلاشهای مربیان است و پیشرفتهای سختافزاری زمانی سودمند خواهد بود که تربیت نیروی انسانی توانمند در دستور کار قرار گیرد.
این مسئول استانی در ادامه از نیازهای امروز جامعه به فعالیتهای هدفمند فرهنگی سخنگفت و ضمن اشاره به آسیبهای اجتماعی متوجه نسل کودک و نوجوان تصریحکرد: «توجه به فرهنگ شاد و تاثیرگذار» از اولویتهایی است که باید مدنظر دست اندرکاران این عرصه قرار داشته باشد.
عضو پیشین کانون پرورش فکری، اهمیت جذابسازی فعالیتهای فرهنگی را نیز مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه حمایت از فعالان عرصه فرهنگ، مدنظر مسئولان شهرستان ماسال است، افزود: کمک به برگزاری جشنواره و مهروارههای کانون و اختصاص خودرو برای ارایهی خدمات فرهنگی به مخاطبان مناطق کم برخوردار، از جمله این برنامهها محسوب میشود.
او همچنین از تامین بودجه لازم برای تعمیر و بهسازی مراکز فرهنگی هنری ماسال خبرداد و ضمن ابراز خرسندی از برگزاری طرح«پویش فصل گرم کتاب» و «بیست و دومین جشنواره بین المللی قصهگویی کانون» گفت: جهت ایجاد بسترهای لازم برای فعالیتهای کانون و زمینهسازی جهت حضور دست اندرکاران برگزاری آن در جلسههای شهرستانی تلاش میکنیم.
«اسفندیار ضیایی» نیز ضمن قدردانی از نگاه فرهنگی فرماندار، به اهمیت نشاطبخشی و شادابسازی افزونتر جامعه اشاره و تنوعبخشی به فعالیتها و برگزاری جشنواره، مهرواره و طرحهای هدفمند کتابمحور را ازجمله این برنامهها برشمرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان همچنین با محوری توصیفکردن نقش کتاب در کشورهای پیشرو و با اشاره به جایگاه این ابزار مناسب فرهنگی در برنامههای کانون اظهارداشت: توسعه فرهنگ کتابخوانی، از اهداف مربیان کانون بهشمار میرود و برگزار«طرح پویش فصل گرم کتاب» نیز گامی در همین مسیر محسوبمی شود.
این مدیر فرهنگی در همین حال از نگاه ویژه کانون به «شریکیابی» و همافزایی با دستگاههای فرهنگی سخن به میان آورد و با اشاره به فعالیتهای خلاقانه این نهاد فرهنگی تصریح کرد: تکیهزدن نام کانون بر پایههای پرورش استعداد و خلاقیت، گویای رسالتی است که این مجموعه در تمامی حوزهها، به ویژه در همراهسازی خلاقانه مجموعههای فرهنگی به دوش میکشد.
ضیائی همچنین نگاهی به ظرفیتهای گسترده کانون داشت و با سرمایه توصیفکردن مربیان آن و اعتماد مردم افزود: افزایش گستره خدماترسانی و ارایه خدمات فرهنگی به مخاطبان، از مهمترین برنامههای کانون و پاسخی به اعتماد مخاطبان است.
وی برهمین اساس، به تشریح خواستههای کانون برای نیل به این اهداف پرداخت و اختصاص بودجه مناسب برای تعمیر و تجهیز مراکز فرهنگی هنری ماسال و شاندرمن، کمک به راهاندازی کتابخانه سیار شهری و روستایی، همراهی در اجرای برنامههای مشترک، برگزاری جشنواره قصهگویی و اجرای طرح پویش فصل گرم کتاب و مشارکت در راهاندازی اتاق بازی و ایجاد فضای امن در دنیای مجازی را از چشم اندازی روشن برای برنامههای کانون این شهرستان عنوانکرد.
برپایه این گزارش، بازدید فرماندار از مراکز فرهنگی هنری ماسال و شاندرمن، شرکت در شورای فرهنگی، گفتوگو با اعضا وخانوادهها، ازجمله برنامههای فرماندار شهرستان ماسال بود که با نشست صمیمانه مدیرکل کانون با مخاطبان در مراکز فرهنگی هنری یادشده همراه شد.
گفتنی است، بخشدار مرکزی ماسال، شهردار و اعضای شورای شهری شهردار نیز ازجمله مسئولانی بودند که ضمن حضور در برنامههای این روز، حمایت همهجانبه خود را از کانون اعلام داشتند.
نظر شما