به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، «محمدرضا یوسفی» امروز در کارگروه اشتغال استان از تدوین سند ملی کار شایسته خبر داد و گفت: این سند در راستای اشتغال محور کردن سیاستهای پولی، مالی، تجاری و ابزارهای بهبود فضای کسب و کار تدوین شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ایجاد زمینه دسترسی به فرصتهای برابر برای زنان و مردان در راستای دستیابی به کار مناسب و مولد در شرایط آزاد و ایمن با حفظ کرامت انسانی را از اهداف این سند خواند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: آزادی انتخاب شغل، ترویج کار مولد و سازنده، رعایت حرمت و کرامت انسانی، تضمین امنیت نیروی کار در محیط کار و داشتن درآمد مکفی و مزد مناسب نیز از دیگر اهداف این سند است.
وی با یادآوری برخی از مولفه های این سند افزود: این سند همچنین شامل فرصتهای برابر برای کار، جبران خدمات، تامین امنیت شغلی و شرایط کاری سالم نیز میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به برخی از گزینه های ضروری کار شایسته هم اشاره کرد و گفت: امنیت اجتماعی، امنیت درآمد، روابط اجتماعی و حقوق کارگران یعنی حقوق بنیادین کار و گفت وگوی اجتماعی از اهم آن است.
به گفته یوسفی، روابط اجتماعی و حقوق کارگران یعنی حقوق بنیادین و گفتوگوی اجتماعی برای احقاق حقوق کارگران نیز از دیگر موضوعاتی است که در این سند مورد توجه قرار گرفته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه سال گذشته ۱۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق بانکهای عامل در قالب مشاغل خانگی پرداخت شد، افزود: آمارهای ارائه شده دقیق است.
توسعه تولید ملی، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است
در ادامه مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات زنجان با اشاره به اینکه توسعه تولید ملی کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است، گفت: بهرهگیری از سیستمهای اطلاعاتی، بهبود زنجیره تامین، بهبود زنجیره تلاش، افزایش رضایت مشتری مستلزم بحث رونق تولید است.
«حمید فرخی» سهم پرداخت از تجارت آنلاین از طریق کارتهای اعتباری در سنوات گذشته را ۴۶ درصد عنوان کرد و گفت: از این میزان سهم پرداخت اعتباری ۵ درصد، پرداخت در محل ۷ درصد، انتقال بانکی ۱۲ درصد و کیف پول الکترونیک نیز ۲۸ درصد و سهم سایر حوزهها نیز ۷ درصد است.
این مقام مسئول به انواع مدل های کسب و کار اینترنتی اشاره کرد و گفت: فناوری اطلاعات نقش مهمی در تسهیل و توسعه کسب و کار دارد.
عمل به بخشنامه سازمان آمار، لازمه ارائه آمار درست است
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان هم به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این کارگروه به ثبت دستی داده ها و مشکلات ایجاد شده در این روش اشاره کرد و گفت: اگر پایگاه داده بر اساس سیستم آنلاین باشد به مشکل بر نخواهیم خورد.
«شهرام طهماسبی» یکی از شروط ارائه آمار یکسان توسط دستگاه ها را عمل به بخشنامه سازمان آمار خواند و گفت: در برخی از بخش ها سیستم آماری دقیق تعریف نشده است از اینرو به آمار متناقضی دست پیدا می کنیم.
نظر شما