زمزمه ورود جهادگران در مسایل کلان کشور/ ۸۰ هزار جهادگر در مناطق سیل زده فعالیت کردند

مفرد با بیان اینکه جهادگران باید نسبت به تمام مشکلات کشور حساس باشند، گفت: در سلسله نشست های اندیشه ورزی تلاش می کنیم تا گفتمان ملی برای پیگیری مسایل کشوری ایجاد شود. این نشست ها زمزمه ورود جهادگران به مسایل کلان کشوری است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «صادق مفرد» در نشست خبری با اصحاب رسانه در هشتمین نشست اندیشه ورزی جهادی گفت: این سلسله از نشست ها از زمستان سال گذشته آغاز شده است تا جهادگران از اقشار گوناگون در کنار ارایه خدمات رسانی به مناطق محروم بخشی از وقت و فرصت خود را برای حل مسایل اساسی کشور قرار دهند.

 

مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت های جهادی با اشاره به حادثه سیل در آغاز سال جدید یادآور شد: در موضوع سیل هشتاد هزار نفر از جهادگران مشغول فعالیت در مناطق سیل زده بودند اما باید چگونه رفتار کنیم تا دوباره دچار مشکلاتی در این زمینه نباشیم؟

 

وی خاطرنشان کرد: اخیرا این دغدغه در میان جهادگران شکل گرفته است که موضوعات  و مسایل کشوری را موشکافانه بررسی کنند تا بتوانند به عنوان یک گفتمان ملی مسایل را پیگیری و حل کنند.

 

وی یادآور شد: جهادگران در حوزه سیاستگزاری، تصمیم گیری و تمام اتفاقاتی که مانع پیشرفت، فقر و فلاکت می شود باید حساس باشند و نسبت به پیگیری و حل آن اقدام کنند.

 

مفرد اظهار کرد: میزان خسارت کل خرابی هایی که در سیل در ابتدای سال جاری رخ داد، دامنه بسیار گسترده و ادامه دار دارد که رقم این خسارت بالغ بر 30 تا 40 هزار میلیارد تومان است که ضرر بزرگی را به کشور وارد کرده است.

 

وی ادامه داد: اما از اختلاف نرخ ارز و سود سودجویان از این بازار آشفته 200 هزار میلیارد تومان سود نصیب سودجویان شد که تقریبا شش برابر خسارت سیل است.

 

وی  ادامه داد: هشت استان در حادثه سیل آسیب دیدند اما اینکه چگونه جهادگران باید خاکریزهایی را پی ریزی کنند و جلوی آسیب های بعدی را بگیرند، بسیار مهم است. بسیاری از جهادگران دو ماه از وقت و زندگی خود را در این مناطق صرف کردند تا بتوانند مشکلات مردم در این مناطق را حل کنند.

 

وی گفت: موضوعات اقتصادی از ابتدای سال 97 کشور را دچار بحران های اقتصادی کرده است و سفره مردم دایما کوچک تر شده، در همین زمینه سیاست دولت ارایه ارز 4200 تومانی به کالاهای اساسی بود تا از این راه سوبسیدی به دست مردم برسد.

 

وی اظهار کرد: این سوبسید قرار بود مستقیما به دست طبقه ضعیف جامعه برسد اما در مواردی منجر به رسالت حمایتی نشد و حتی کالاهای کم کیفیت وارد کشور شده و یا صادرات معکوس رخ داد و یا کالاهای وارد شده به قیمت آزاد فروخته شده اند که این موضوع و سود حاصل از ارز دولتی در سبد خانواده دیده نشد و به دست مصرف کننده واقعی نرسیده است.

 

مفرد گفت: این نشست ها زمزمه ورود جهادگران در مسایل کلان کشور و موضوعاتی است که فقر و برخی آسیب ها را به دنبال دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: جهادگران نسبت به تمام موضوعات باید حساس باشند. در این سلسله نشست ها جهادگران می خواهند در حوزه عملیات میدانی و مطالبه گری مسایل کشور و مشکلات موضوع را پیگیری کنند./

 

کد خبر 813495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha