مزارع دشت جگين در سال جديد زراعي احيا مي شوند

رادمهر گفت: براي احياء مزارع زراعي دشت جگين و رونق كشاورزي در اين منطقه، سرمايه گذار جذب می شود.

« محمد رادمهر »، فرماندار شهرستان جاسک درگفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در هرمزگان با اشاره به روند توسعه و پيشرفت این شهرستان، عنوان کرد: اقتصاد ما تک بعدی و نفتی است وباید از اقتصاد برپایه نفت فاصله گرفت و به سمت اقتصاد صنعتی و کشاورزی و سایر ظرفیت های عظیمی که در اختيار داريم، حركت کرد.

 

وی افزود: شهرستان جاسک ظرفیت های بسیار خوبی در بحث کشاورزی و آبزی پروری و گردشگری دارد که این پتانسیل ها در جای خود می تواند توسعه را در این منطقه آنچنان رشد دهد که نگاه کشور را به خود معطوف كند.

 

فرماندار جاسک اظهار کرد: یکی از مهمترین مسایل حرکت در راستای کشاورزی و شیلات دانش بنیان است و ما باید به این مقوله مهم توجه جدی داشته باشيم تا با علم و هدف به خواسته هاي خود دست پيدا كنيم

 

وی ادامه داد: کشاورزی تنها بخشی است که می‌تواند امنیت غذایی ما را رقم زندو در مقابل تحریم‌ها مقاومت كند و به کمک کشور بشتابد.

 

 نمايند عالي دولت در شهرستان جاسك گفت: نگاه دولت تدبیر و امید به بخش کشاورزی نگاهی توسعه محور است که در راستای توسعه کمی و کیفی در این بخش خوشبختانه در قسمتهاي مختلف در شهرستان جاسک روز به روز پروژه های بزرگی آغاز می شود.

 

رادمهر افزود: کارهای خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در بخش کشاورزی در سطح شهرستان جاسک صورت گرفته است و طرح های بسیار بزرگ و مهمی در حال حاضر آغاز شده است.

 

 وی افزود: طرح توسعه و احیای دشت جگین از طریق سرمایه گذار که در حال حاضر در منطقه این شرکت سرمایه گذار مستقر شده است و در حال اجرای برنامه های خود که منجر به توسعه کشاورزی، اقتصادی و تجاری و صادراتی و اشتغالزایی شهرستان خواهد شد.

 

فرماندار جاسک عنوان كرد:  با پیگیری هاي استاندار هرمزگان همزمان با طرح بزرگ توسعه و احیای دشت جگین با بحث فراخوان شرکت های کشاورزی در پروش میگو و کشت گلخانه در منطقه آغاز شده است  که پیش بینی می شود حرکت بزرگی در بحث اشتغال و درآمد زایی مردم منطقه صورت گیرد .

 

وی در خصوص واگذاری این شهرک ها به افرادی که اهلیت و توانایی دارند اشاره کرد و گفت:  اولویت نخست در واگذاری ها، افراد متخصص دانش آموخته رشته کشاورزی و شیلات هستند.

 

فرماندار جاسک دومین اولویت در واگذاری این شهرک ها را بومیان منطقه اعلام کرد و افزود: اطلاع رسانی فراخوان ثبت نام شهرک های کشاورزی باید از طریق ائمه جمعه و جماعات، شوراهای اسلامی، دهیاران، رسانه ها و فضای مجازی صورت پذیرد .

 

رادمهر اظهار کرد: ما باید اهتمام بیش از پیش در جهت برون رفت از کشاورزی سنتی و نیل به کشاورزی مدرن و مکانیزه داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه دو هزار هتکار از اراضی دشت جگین  به این سرمایه گذار در این طرح واگذار می شود، افزود: فقط برای نگهداری تاسیسات ونگهبانی حدود 100 نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال می كند و با اجرای کامل آن صدها نفر ديگه می توانند در این مزارع مشغول بکار شوند .

 

 

 

کد خبر 813873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha