به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «حبیبالله بوربور» عصر امروز(چهارشنبه 2 مرداد) در نخستین نشست مجمع خیرین استان گلستان اظهار کرد: نسبت به 22 سال قبل هفت میلیون جمعیت دانشآموزان کشور کم شده ولی هنوز نیاز به مدرسه در کشور وجود دارد.
رئیس مجمع خیرین کشور ادامه داد: برخی مدارس در آن زمان پنج نوبته بود و یک روز در میان دانشآموزان به مدرسه میرفتند و مقام معظم رهبری بیان کردند که مشکل را به دولت و مجلس سفارش میکنم ولی باید به مردم مراجعه کنید و مشکل را حل کنید.
بوربور افزود: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری در هر استان مجمع خیرین مدرسهساز را راهاندازی کردیم و این مجموعه 480 شعبه در سراسر کشور دارد که در امر مدرسهسازی فعالیت میکنند.
وی گفت: اگر مدرسهای در یک منطقه نیاز است افراد خیر محل همکاری میکنند و یا زمینی تهیه میکنند و با چنین اقداماتی ما مشکل را تجزیه میکنیم و با کمک خیرین نسبت به مدرسهسازی کمک کردیم.
رئیس مجمع خیرین کشور تاکید کرد: یک روز در امر مدرسهسازی در تهران 270 میلیارد تومان کمکهای مردمی جذب شد و این در حالی بود که برای کمک به سیلزدگان 260 میلیارد تومان در طول چند ماه جذب شد و دلیل این موفقیت وجود ساختار در خیرین مدرسهساز است.
بوربور بیان کرد: 19 موسسه به عنوان بنیاد و دانشگاه و جامع خیرین به نام مجمع خیرین کشور به ثبت رساندیم و این مجمع این اجازه را دارد تا در همه شهرستانها و خارج از کشور بتواند شعبه ایجاد کند.
وی یادآور شد: به هیچ عنوان جمع حاضر وابستگی به هلال احمر پیدا نمیکنند و هر مجموعه کار خود را در حوزههای مدرسهساز، مسجدساز و ... خواهد داشت.
رئیس مجمع خیرین کشور با بیان اینکه دبیرخانه مجمع خیرین کشور در هلال احمر مستقر است، افزود: این مهم بر اساس تفاهمنامهای با جمعیت هلالاحمر ایجاد شده است.
بوربور بیان کرد: در این مجمع جلساتی برگزار میشود و بر اساس نیاز حوزههای مختلف خیرین وارد عمل میشوند، این مجمع مورد تائید وزارت کشور قرار گرفته است و مصوبههای آن مثل مصوبههای دولت میماند.
وی تاکید کرد: شبکه را در استان و منطقه و ناحیه بتوانیم همانند مجمع خیرین مدرسهساز در همه نقطه کشور داشته باشیم.
رئیس مجمع خیرین کشور تاکید کرد: آمادگی داریم ۲۰ زمین را واگذار کنیم و ۲۰ مسکن را بسازیم و آن را تجهیز کنیم و به سیلزدگان منطقه گلستان تحویل دهیم.
نظر شما