حجت الاسلام مهدی ستوده، مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل، در گفتگو با خبرنگار شبستان از واژه فرهنگ به عنوان راهنمای اعمال انسان ها و معرف جهان بینیهای آنها در زندگی یاد کرد و گفت: فرهنگ عمومی به معنای فرهنگ غالب و گستردهای است که در میان عموم جامعه رواج دارد و مردم جامعه برآن باور داشته و رفتار فردی و اجتماعی خود را با آن هماهنگ می کنند.
وی عقاید، ارزش ها و باورهای مردم جامعه را سه حوزه اصلی فرهنگ عمومی عنوان کرد و افزود: فرهنگ عمومی عبارت است از محموعه منسجم و نظام یافتهای از اهداف، ارزش ها، عقاید، باورها، رسوم و هنجارهای مردم متعلق به یک جامعه بزرگ، قوم یا ملت و شامل تمامی فعالیت های مبتنی بر اندیشه و عادت است.
حجت الاسلام ستوده تصریح کرد: فرهنگ عمومی در جهت برآوردن نیازهای بشری بسته به انواع جوامع از نظر تاریخی، سیاسی، اقتصادی، مذهبی و... رفتارهای عمومی مردم را شکل می دهد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، تطبیق فرهنگ دینی با فرهنگ عمومی جامعه را عامل مهمی در سلامت اجتماعی در جامعه عنوان کرد و گفت: در جامعه ای که فرهنگ آن از فرهنگ دینی الگو گرفته باشد و بینش های مردم برگرفته از دین بوده و مردم جامعه خدا باور باشند، خود را زیر نظر خدا می دانند و معتقدند که باید به وظیفه ی الهی خود عمل کنند و دیگر جایی برای ناهنجاری های فردی، خانوادگی و اجتماعی وجود نخواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما