حذف ۴ صفر در جامعه‌ای که با تورم مواجه است آثار مثبتی دارد

پور ابراهیمی با بیان اینکه حذف ۴ صفر در جامعه‌ای که با تورم مواجه است آثار مثبتی دارد، گفت: با وجود این مزایا اما ارایه آن در قالب لایحه ۲ فوریتی مطرح نیست.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «محمد رضا پور ابراهیمی» شب گذشته (چهارشنبه 9 مرداد) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که درباره حذف چهار صفر از پول ملی با بیان اینکه با وجود مسائل مهم و کلان اقتصادی از جمله فرمان اجرای مقام معظم رهبری در طرح اصلاح ساختار بودجه کشور که هنوز بعد از ۴ ماه مدل عملیاتی مشخصی برای آن تعریف نشده است حذف ۴ صفر از نظر مجلس شورای اسلامی اولویت نیست، گفت: با این وجود باید گفت که موضوع حذف 4 صفر از پول ملی به اعتقاد مجلس شورای اسلامی کار درستی است.
 
 


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حذف ۴ صفر در جامعه‌ای که با تورم مواجه است آثار مثبتی دارد، گفت: با وجود این مزایا اما ارایه آن در قالب لایحه ۲ فوریتی مطرح نیست.
 

 

وی درباره مزایای مثبت این لایحه گفت: مجلس شورای اسلامی موافق این است که این کار به شرایط جامعه کمک می کند و آثار مثبتی دارد اما اینکه به کجا منتهی می‌شود باید با دولت به تفاهماتی برسیم که اثرات تورمی از بین می رود و دولت باید در کاهش تورم و از بین بردن تورم تلاش کند.

 

 

پورابراهیمی با تاکید دوباره بر اینکه این موضوع اولویت مجلس شورای اسلامی نیست، گفت: وقتی دولت لایحه می‌دهد هنوز متنی به مجلس ارائه نشده است که نظر بدهیم و آینده این کار به این دولت نیز مربوط نخواهد بود. مسیر حرکت در دولت‌های دیگر و آینده برمی گردد بنابراین برای توافق با دولت در این زمینه باید مسیر حرکت درآینده را در نظر بگیریم.

 

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر روند شوک‌های ارزی که به این کار مربوط می‌شود استمرار داشته باشد و روند کاهش آثار تورمی پیش بینی شود می‌توان این موضوع را مورد بررسی قرار داد.

 

 

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما این است که در دولت‌های اخیر وقتی با تغییرات نرخ ارز و شوک ارزی مواجه شدیم دولت باید در این باره که چرا ارزش پول ملی کاهش یافته است تنبیه شود، درباره علت این موضوع گفت: دولت نهم و دهم و دولت فعلی از ارزش کاهش پول ملی به عنوان افزایش درآمد‌های بانکی استفاده کرد.

 

 

پور ابراهیمی با اشاره به اینکه ضعف نظارتی بانک مرکزی و حجم نقدینگی به اقتصاد کشور صدمه زده است، گفت: انتظار از دولت این است که اولویت‌ها باید مبنا باشد و بر اساس آن تصمیم گیری شود و ساختار‌هایی که لازم است اصلاح شود که در صورت انجام این کار‌ها حذف ۴ صفر دیگر مطرح نیست.


 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حذف ۴ صفر حتی ممکن است در صحن علنی مجلس حذف شود و به تصویب هم نرسد، تاکید کرد: در سال‌های پایانی دولت باید یکی از موضوعاتی که مهمترین موضوع اقتصادی کشور است از جمله اصلاح ساختار بانک مرکزی را در اولویت قرار دهد. در اصلاح ساختار نظام بانکی انتخاب افراد با رویکرد انتصاب از جانب دولت نخواهد بود و رویکرد ساختاری با قانون فعلی کاملا متفاوت خواهد بود.

 

 

وی در ادامه این برنامه خبری با اشاره به اینکه چندین اقدام مستمر نیز درباره مشکلات فعالان اقتصادی انجام شده است، خاطرنشان کرد: اصلاح ساختار نظام بانکی در هفته آینده در دستور کار علنی مجلس قرار می گیرد./

کد خبر 816663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha