به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان قزوین، «فرزاد فرهادی» بیان کرد: یکی از برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) توسعه مراکز نیکوکاری به منظور رسیدگی به امور مربوط به نیازمندان هر منطقه از طریق مردم و خیران همان منطقه است که این اقدام علاوه بر ارتقاء سطح کیفی خدمات، مشارکت بیشتر مردم به لحاظ کمی را هم در پی دارد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: در گذشته مردم خیر استان با کمک های نقدی و غیر نقدی خود به کمیته امداد و همچنین برخی اقدامات خودجوش، مکمل کمیته امداد امام (ره) در موضوع انفاق و نیکوکاری بودند ولی با تأسیس مراکز نیکوکاری حضور و مشارکت مردم در عرصه نیکوکاری در ابعاد مختلف گسترش پیدا کرده به طوری که این مراکز بعد از فعالیت اولیه و نهادینه شدن جایگاه آنها، با نظارت کمیته امداد، صندوق های صدقات حوزه فعالیت خود را هم جمع آوری کرده و به مصرف نیازمندان همان منطقه می رسانند.
وی عنوان کرد: طی سه ماهه نخست سال جاری به نسبت مدت مشابه سال 97، تعداد مراکز نیکوکاری استان با رشد 257 درصدی از 14 مرکز به 36 مرکز رسیده است.
فرهادی افزود: مراکز نیکوکاری به صورت هیئت امنایی اداره می شود که تمامی اعضای این مراکز از معتمدان محلی، هیئت امنای مساجد، افراد فعال و علاقمند در عرصه نیکوکاری شکل می گیرند و اقدامات این مراکز با توجه به اشراف اعضای هیئت امنا به منطقه، دقت کار را افزایش داده و از تداخل و اقدامات موازی جلوگیری می کند.
وی عنوان کرد: در مراکز نیکوکاری به واسطه فعالیت محلی، دور بودن از بروکراسی اداری و استفاده از توان اقشار مختلف، به شناخت بهتر و بیشتر از نیازمندان و ظرفیت افراد نیکوکار محلی هم کمک می کند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: از دیدگاه کمیته امداد امام خمینی (ره)، مراکز نیکوکاری بازوان اجرایی و مردمی این نهاد هستند که با فعال تر شدن این مراکز، فعالیت های کمیته امداد به مرور به این مراکز واگذار می شود.
وی یادآور شد: مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد محلی فعالیت می کنند، چرا که ثمره اقامه نماز، رسیدگی به محرومان است و این هدف در سیره ائمه اطهار (ع) مانند اهدای انگشتر به نیازمند در هنگام رکوع امیرالمومنین علی (ع) تجلی یافته است.
نظر شما