اجرای طرح سلامت با رویکرد اجتماعی سازی در ۸۳ بقعه متبرکه استان البرز

دشتکی با اعلام خبر اجرای طرح سلامت با رویکرد اجتماعی سازی در بقاع متبرکه استان البرز، گفت: این طرح با مدیریت امامزادگان و با محوریت جوانان و نوجوانان انجام می شود.

« حجت الاسلام علی دشتکی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص خبر اجرای طرح سلامت با رویکرد اجتماعی سازی به صورت شبکه‌ای در بقاع متبرکه این استان، گفت: بقاع متبرکه علاوه بر قطب فرهنگی بودن باید در مسیر شبکه سازی اجتماعی فعالیت ویژه داشته باشند.

 

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان البرز، افزود: طرح سلامت با رویکرد اجتماعی سازی در قالب شبکه ای در ۸۳ بقعه متبرکه استان البرز با مدیریت امامزادگان و با محوریت جوانان و نوجوانان انجام می شود. 

 

برای اداره امور بقاع متبرکه نیاز به حضور مسئولان نیست، چرا که فکر و توان ما محدود است و زمینه را باید به گونه‌ای فراهم کنیم که افراد معتقد از نظر فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی به ویژه جوانان پای کار آیند.

 

حجت الاسلام و المسلمین علی دشتکی، توضیح داد: امامزادگان دارای نورانیت ویژه ای هستند که از نظر روحی و روانی برای مردم مهم و حائز اهمیت است،  اما نباید تنها از منظر شفاخانه و حاجت خانه به آنها نگاه شود.

 

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح سلامت، عنوان کرد: این طرح دارای ۱۴ کارگروه است و هر کارگروه یک تخصص خاصی را دنبال می کند آخرین زیر مجموعه این کارگروه در سطح جامعه است که مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و خود مردم هستند که در راستای اهداف طرح فعالیت می کنند و در این طرح باید بیشتر جوانان را مشارکت دهیم.

 

این مسئول با اشاره به اهداف اصلی بقاع متبرکه خاطرنشان کرد:  ما در هر عصری بخواهیم تاثیر گسترده و عمیق بگذاریم، باید معادلات و قواعدی را رعایت کنیم و اثر گذارترین و جامع ترین این ها در جامعه اسلامی، فرهنگ دینی ما است.

 

حجت الاسلام و المسلمین دشتکی در خصوص شاخص های توحیدی و اسلامی، بیان کرد: مردم باید بتوانند در اثر آشنایی با شاخص های توحیدی و اسلامی، حرکت های فردی،  اجتماعی،  اقتصادی،  سیاسی،  معنوی و فکری خود را تنظیم کنند.

 

وی شیوه کار در نظام توحیدی و اسلامی اجتماعی سازی به صورت شبکه ای را ویژه خواند و توضیح داد: ما باید بتوانیم شبکه‌سازی با رویکرد اجتماعی را نظام توحیدی و اسلامی اجرا کنیم و طرح سلامت اجتماعی دقیقا به همین موضوع اشاره دارد و هدف آن نهادینه کردن پیام توحید، اسلام و تشیع در تمام دلها و جان ها است.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان البرز ضمن اشاره به فراگیر شدن تنبلی به عنوان یکی از معضلات عصر تکنولوژی عنوان کرد: فراگیر شدن تنبلی در جامعه یکی از مشکلات  اقتصادی مردم است و خواسته های ما نیز تغییر کرده و ضروری است در این خصوص افراد فعال شناسایی و در بحث پیشبرد اهداف اجتماعی فعالیت کنند. 

 

 

کد خبر 818645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha