به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، «امیر بینایی» در نشست خبری مشترک با مدیرکل آموزشوپرورش استان سمنان به مناسبت روز خبرنگار، از خبرنگاران به عنوان فریادگران و مطالبه گران اجتماعی و سفیران فرهنگی یاد کرد و افزود: خبرنگاران در انتشار ندای نشاط آفرینی، توسعه و مطالبه مردمی کوشا باشند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان گفت: انعکاس خبرهای منفی جز انتشار بذر ناامیدی در جامعه سودی ندارد و انعکاس خبرهای امیدآفرین و پیگیری مطالبههای مردمی موجب تقویت نشاط در جامعه میشود.
وی ضمن بیان اینکه برای افزایش اشتغال، کاهش بیکاری و حداقل رسیدن آسیبهای اجتماعی بر مهارتآموزی تاکید شده است، ابراز داشت: امسال به این منظور ۱۲ میلیارد و ۶۶ میلیون ریال برای توانمندسازی مدارس محروم و تجهیز امکانات مهارتی به مدارس استان سمنان از محل اعتبارات تملک و دارایی تعلق گرفت.
بینایی با اشاره به اینکه با توجه به وجود داشتن فارغالتحصیلان دانشگاهی بیکار میبایست از همان سن دانشآموزی مهارتافزایی را در بین جوانان تقویت کرد، افزود: هر چه بر توانمند شدن جوامع محلی تلاش بیشتری صورت گیرد به همان میزان آسیبهای اجتماعی کمتر میشود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان گفت: کسب مهارت و توانمندی نقشی مهم در رونق تولید، اشتغالزایی و رونق کسب و کار دارد و در جامعه فرهنگ مهارت آموزی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
وی بابیان اینکه سال گذشته ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای مبحث آسیبهای اجتماعی در نظر گرفته شد، ابراز داشت: هزینه کرد در این حوزه سرمایهگذاری برای آینده محسوب میشود لذا این اعتبارات بین شهرهای مختلف استان توزیع شد.
بینایی بابیان اینکه توانمند شدن جامعه به افزایش نشاط اجتماعی منتهی میشود، تصریح کرد: برای اجرای برنامههای مهارتآموزی نیز دو میلیارد ریال منظور شد تا این فرهنگ در جامعه نهادینه شود و مردم در راستای مهارتآموزی گام بردارند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان تصریح کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی، نشاط اجتماعی، افزایش مشارکت اجتماعی و صیانت از حقوق شهروندی از برنامههای دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری است.
وی با اشاره به اینکه خاستگاه اکثر آسیبهای اجتماعی در محلههای کم برخوردار است، بیان کرد: شکل گیری آسیبهای اجتماعی در این مناطق ناشی از فقر آموزشی، مالی و فرهنگی است و یکی از راهکارهای رفع این مشکلات آموزش و به طور خاص مهارت آموزی است.
بینایی نشاط اجتماعی را رضایت نسبی از زندگی برشمرد و افزود: این احساس در فرد زمانی محقق میشود که فرد نقشی در جامعه ایفا کند و این مساله در گرو مهارت آموزی و اشتغال افراد است.
نظر شما