به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « سيد امير اميرزاد » در سخنراني پيش از خطبه امروز شهرستان بندرعباس با اشاده به فرا رسيدن روز ملي حمايت از صنايع كوچك اظهار كرد: آنچه در متن جامعه اشتغال و تحرك ايجاد مي كند، همين صنايع كوچك و متوسط است.
وي خاطرنشان كرد: پيش از انقلاب هيچ شهرك صنعتي در استان وجود نداشت اما امروز هرمزگان از ٢٨ شهرك و ناحيه صنعتي مصوب و ٢٢ شهرك و ناحيه صنعتي در حال بهره برداري برخوردار است.
رئيس هيئت مديره شركت شهرك هاي صنعتي هرمزگان افزود: همكنون بيش از ٤١٠ واحد صنعتي به بهره برداري رسيده و ٦٠٠ طرح صنعتي در حال ساخت در شهركهاي صنعتي استان وجود دارد كه در مجموع حدود ٥٤٠٠ نفر اشتغال در استان ايجاد كرده است.
وي اضافه كرد: همچنين ٥٠٠ فرصت سرمايه گذاري صنعتي در استان شناسايي شده است.
اميرزاد با بيان اينكه در راستاي تحقق رونق توليد وزارت صنعت برنامه هايي را در قالب ٧ محور اصلي در نظر گرفته است گفت: محور اول، توسعه و تعميق ساخت داخل مي باشد كه در اين برنامه نيازهاي صنعت و كالاهاي كشور شناسايي و با استفاده از ظرفيت واحدهاي توليدي داخلي برنامه ريزي مدوني جهت توليد آنها در نظرگرفته مي شود كه در اين راستا اولين نمايشگاه فرصت هاي ساخت داخل و رونق توليد اواخر تيرماه در محل نمايشگاه بين المللي تهران برگزار شد.
وي تشريح كرد: محور دوم، توسعه صادرات غيرنفتي در استان است كه با حمايت از تشكيل كنسرسيوم هاي صادراتي جهت افزايش صادرات غير نفتي برنامه ريزي كرده ايم و اولين كنسرسيوم ؛ كنسرسيوم صادراتي فرآورده هاي شيلاتي در مردادماه شكل گرفت و برنامه ريزي خوبي جهت افزايش صادرات اين حوزه در نظر گرفته شده است.
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي هرمزگان افزود: محور سوم فعالسازي معادن كوچك مقياس از طريق واگذاري آنها به واحدهاي بزرگ معدني است و محور چهارم توسعه فناوري و شركتهاي دانش بنيان با تغيير رويكرد از مونتاژكاري به نوآوري است.
وي اظهار كرد: محور پنجم،مديريت بازار و ساماندهي لجستيك تجاري؛ محور ششم، بهبود فضاي كسب و كار مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت و محور هفتم، تامين منابع مالي و توسعه سرمايه گذاري است.
نظر شما