دانشگاه عامل شتاب دهنده توسعه همه جانبه جامعه است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد دانشگاه را عامل شتاب دهنده توسعه همه جانبه دانست و گفت: مجموعه ‌ای از عوامل کلیدی ایجاد کننده تحرک و شتاب توسعه در اختیار دانشگاهیان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، مهندس اکبر نیکزاد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در همایش بنگاه‌ های زودبازده این استان که با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج برگزار شد، کمبود فرصت اشتغال را موجب بروز بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه دانست و گفت: بسیاری از ناامنی ‌ها و فساد در جامعه محصول بیکاری است.

 

نیکزاد افزود: از دغدغه‌ های اصلی رهبری، رئیس جمهور محترم و مردم شریف و بزرگوار ما موضوع اشتغال است که رفع آن نیازمند عزم جدی و تلاش عمومی است.

 

وی، دانشگاه را عامل شتاب دهنده توسعه همه جانبه دانست و تصریح کرد: مجموعه ‌ای از عوامل کلیدی ایجاد کننده تحرک و شتاب توسعه در اختیار دانشگاهیان است و باید تلاش کرد با کمک دستگاه ‌ها این عوامل را به عرصه عمل و اجرا آورد.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همکاری تنگاتنگ دانشگاهیان با صنعتگران، تولیدکنندگان و مسئولین قطعا می‌ تواند به ‌سرعت هدف‌ گذاری که مقام معظم رهبری برای سال 1404 تعیین کرده است، بیافزاید.

 

نیکزاد زمان ‌بندی، هدف‌ گذاری و برنامه‌ریزی را اهرم حرکت و شتاب بخشیدن در بخش اقتصادی دانست و گفت: دانشگاهیان باید در محورها و بخش های مختلف طرح و برنامه ‌‌ریزی اشتغال داشته باشند و به مدیران اجرایی استان پیشنهاد دهند تا در کمیته ‌ها و کارگروه‌ های تخصصی ‌مطرح و مورد استفاده قرار گیرند.

 

وی یکی از راه‌ های رسیدن به توسعه و ایجاد اشتغال، تولید و درآمد را بنگاه ‌های اقتصادی زود بازده برشمرد و گفت: از نام این طرح مشخص است که هدف آن تحقق اشتغال و افزایش تولید در کوتاه مدت است.

 

نیکزاد تصریح کرد: در اجرای بنگاه‌ های اقتصادی زودبازده باید همکاری و هماهنگی بین بخشی به وفور وجود داشته باشد و از مراحل تامین مواد اولیه، تولید تا بازاریابی و مصرف به‌ صورت سیستمی برنامه‌ ریزی و عمل شده باشد تا علاوه بر بازگشت سرمایه، سود دهی لازم را داشته و تداوم فعالیت طرح با شکست مواجه نشود.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد زمان را مهم ترین عامل اثر بخشی برای سرمایه گذاری و امر تولید دانست و گفت: برای اجرای هر بنگاه‌ اقتصادی زودبازده ارزشمند و سودمند که در ایجاد اشتغال زود هنگام موثر است، باید فرآیند آنها با نگاه مهندسی و کارشناسی شده طراحی گردد و حضور تحصیل کردگان و دانشگاه در این عرصه ضرورتی جدی است.

 

وی برگزاری همایش بنگاه‌ های زودبازده و چنین همایش‌ هایی را بسیار تاثیرگذار خواند و خواستار ادامه چنین روندی به‌ منظور آسیب ‌شناسی بنگاه‌ ها و کارگاه ‌های فعال در استان شد.


نیکزاد با اشاره به اینکه برای فرهنگ ‌سازی و ایجاد فرصت‌ های اشتغالزایی، کار و تلاش در هر زمینه ‌ای باید قبل از هر چیز به سراغ دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی رفت، گفت: با انجام مطالعات و پژوهش دانشگاه نقش برجسته‌ و غیرقابل انکاری در توسعه صنعت، تولید و اشتغال دارد و باید در این راستا کاربردی عمل کند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تشکر و قدردانی از رئیس و دست ‌اندرکاران برپایی دومین همایش بنگاه‌ های اقتصادی زودبازده استان، تاکید کرد: کمترین انتظار از جامعه دانشگاهی این است که با ورود به ‌موضوع کار و اشتغال، خلاء موجود را در این زمینه برطرف کرده و در کنار دیگر مسئولان و بخش خصوصی برای کاهش مشکلات اشتغال و بیکاری تلاش کند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 82120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha