برگزاری رویداد ایده پروری بازی های بومی محلی/ ایده های برتر تجاری سازی می شوند

گل محمدی با اشاره به برگزاری رویداد ایده پروری بازی های بومی محلی در حاشیه چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر گفت: ایده های برتر با حمایت صندوق کارآفرینی امید و معاونت توسعه روستایی به کسب و کار تبدیل می شوند.

 

«حمیدرضا گل محمدی»  در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، در حاشیه چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر از برگزاری رویداد ایده پردازی بازی های بومی و محلی خبر داد و گفت: این رویداد با همکاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بنیاد ملی بازی های رایانه ای، شتاب دهنده تتکا، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و فدراسیون ورزش های روستایی و بازی های بومی محلی در سه بخش بازی های رومیزی، بازی های دیجیتالی و بازی های فیزیکی و مهارتی برگزار می شود.

 

عضو ستاد کسب و کارهای آینده روستا با بیان اینکه رویداد ایده پردازی بازی های بومی و محلی همزمان با سومین روز نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر برگزار می شود، افزود: فناوری های فرهنگی و صنایع خلاق به عنوان اولویت اول در نقشه جامعه علمی کشور معرفی شده و بازی ها نیز یکی از فناوری های فرهنگی صنایع خلاق است.

 

وی افزود: معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری به عنوان بخش جنبی نمایشگاه، استارت آپ بازی های بومی محلی را برگزار می کند که این بازی ها در ارتباط با روستاها باشد.

 

گل محمدی در توضیح رویداد ایده پردازی بازی های بومی و محلی گفت: استارت آپ بازی های بومی محلی یک روزه خواهد بود و 50 نفر برای حضور در این استارت آپ ثبت نام کرده اند.

 

عضو ستاد کسب و کارهای آینده روستا خاطرنشان کرد: 50 نفر شرکت کننده در استارت آپ بازی های بومی محلی تیم سازی می شوند و هر کدام دو دقیقه فرصت دارند تا ایده هایشان را در حوزه بازی های بومی محلی مطرح کنند و تیم داوری این ایده ها را داوری و ایده های برتر را انتخاب می کند.

 

گل محمدی افزود: پس از تعیین ایده های برتر، شرکت کنندگان متناسب با تعداد ایده ها به پنج تا هشت تیم تقسیم می شوند.

 

وی ادامه داد: کاربردی بودن ایده ها، داشتن مزیت و قابلیت تجاری سازی از جمله مولفه هایی است که در انتخاب ایده های برتر مؤثر خواهد بود.

 

عضو ستاد کسب و کارهای آینده روستا گفت: پس از تشکیل تیم ها دو کارگاه آموزشی برای شرکت کنندگان در استارت آپ برگزار می شود که در آن، اعضا در حوزه های بازی سازی توجیه می شوند و تا پایان روز فرصت دارند تا ایده شان را به صورت پاورپوینت ارایه دهند.

 

گل محمدی با بیان اینکه 27 مرداد ماه همزمان با چهارمین روز نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر تیم های شرکت کننده هر کدام هشت دقیقه زمان دارند تا ایده هایشان را روی بوم کسب و کار ارایه کنند، افزود: بازار، مزیت، توانمندی ها و جدول گانت چارت بخش هایی هستند که بر اساس بوم کسب و کار باید ایده ها در قالب آنها ارایه شود و پس از داوری سه تیم برتر انتخاب می شود.

 

وی تاکید کرد: با شتاب دهنده ها و سازمان ها رایزنی کرده ایم تا از تیم های برتر حمایت کنند و صندوق کارآفرینی امید و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری نیز کمک خواهند کرد تا ایده های بازی های بومی محلی به کسب و کار تبدیل شوند.

 

کد خبر 821678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha