به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، «کورش تهامی» بازیگر سینما و تلویزیون با تأکید بر لزوم سالنسازی در نقاط دورافتاده گفت: در این دوره و زمانه حرف زدن راجع به این مسائل و بهخصوص لزوم توسعه سینماسازی کمی خندهدار است؛ زیرا مسلم است که سینما یکی از بهترین ابزار فرهنگی است. ولی از آنجا که عموما در میان مدیران کمتر تأکید بر توسعه زیرساختی سینما را میبینیم، بد نیست که بیشتر و بیشتر درباره این مسیر حرف بزنیم.
بازیگر درامهای ماندگار «برف روی شیروانی داغ» و «رگ خواب» ادامه داد: واجب است که به سینماها بها داده شود؛ بهخصوص سینماهایی که در شهرستانها وجود دارد. در بیست سال پیش نیستیم که بخواهیم بنشینیم و بگوییم این کار را باید کرد بلکه باید این اتفاقها یعنی ساخت سینماها به صورت فراگیر رخ دهد و ادامه داشته باشد.
کورش تهامی با بیان اینکه ساخت و ساز کل کشور را دربرگرفته ولی حجم سالنسازی معقول نیست تأکید کرد: برندهای مختلف پوشاک میکوشند با شریک شدن در مراکز خرید زنجیرهای و مالهای تجاری به سمت جلب مخاطب بروند. باید به جایی برسیم که ارگانهای سینمایی نیز بخشی از بودجه خود را صرف ایجاد سالن در مالهای تجاری کنند.
بازیگر «آشوب» و «گناهکاران» درباره نقش بهمن سبز در توسعه ناوگان سینمایی بیان داشت: اینکه حوزه هنری وظیفهاش را درست انجام داده و هم و غم خود را گذاشته برای بازسازی سالنهای فرسوده و ساخت سینماهای مدرن رفتاری نیکوست؛ بهخصوص که بهمن سبز حوزه هنری شهرستانهایی را نشانه رفته که مدتهای مدیدی است در آنها خبری از سینما نبود و یا سالنهایشان سوخته و یا ویران شده بود.
تهامی ادامه داد: بهمن سبز نباید تنها بماند و باید بخشهای دولتی سینما به کمکش بروند و راهش را هموار کنند. چهل سال تولید کردیم و حداقل نگاه را به زیرساخت داشتیم. حالا بیاییم و ده سال زیرساختها را توسعه دهیم تا مشکل کمبود سالن حل شود.
کورش تهامی ضمن مقایسه سطح پردیسهای سینمایی ایران با کشورهای منطقه گفت: هنوز که هنوز است جای کار داریم. کشورهای عرب اطراف خلیح فارس چه سینماهای مجهزی که نساختهاند. آنها سینما ندارند و سالن مجهز میسازند تا مخاطب را به سمت سینما بکشانند چون میدانند وقتی مخاطب سینما را داشته باشند میتوانند روی توسعه صنعت سینما هم حساب باز کنند.
این بازیگر ۴۸ ساله افزود: ایران هشتاد میلیونی به صدها پردیس سینمایی درجه یک نیاز دارد. وقتی سیستم سینماها بهروز میشود، مسلما توسعه ژانری هم در سینما روی میدهد و گونههایی مثل علمی-تخیلی و فانتزی توسعه مییابد.
تهامی در پایان متذکر شد: اکنون در کل دنیا سینما حرف اول و آخر را میزند و بزرگترین مفاهیم را از طریق سینما به مردم میرسانند و حتی وقتی میخواهند بر ذهنیت کل دنیا تاثیر بگذارند، خیلی ماهرانه و زیرکانه از طریق سینما و فیلمسازی این کار را میکنند. ما نیز باید همین مسیر را برویم که پیشنیازش داشتن سالنهای استاندارد است.
نظر شما