فعالان مسجدی سمنان تجلیل شدند

به مناسبت گرامی داشت روز جهانی«مسجد»، از فعالان مسجدی، ائمه جماعات ،خادمین مساجد، مدیران کانون های فرهنگی هنری و فرماندهان پایگاه مقاومت بسیج شهرستان سمنان تجلیل شد.

حجت الاسلام «سید علی موسوی» در حاشیه برگزاری این مراسم درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان گفت: مساجد بهترین مکان برای انجام اقدامات اثرگذار در حوزه‌های مختلف هستند.

 

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت مساجد در راستای ترویج فرهنگ قرآنی، بیان منویات رهبری، حل‌وفصل مشکلات در عرصه‌های مختلف، رسیدگی به امور فقرا و کمک به آن‌ها به نحو مطلوبی استفاده شود افزود: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های که در حال حاضر ارکان مسجد باید به آن بپردازند؛ تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.

 

وی تصریح کرد: ارتباط با مسجد و حضور هر چه بیشتر اعضای جامعه بخصوص قشر نوجوان و جوان در برنامه‌های دینی و فرهنگی با محوریت مساجد هم در رشد و تعالی مسائل دینی، معنوی، روحی و اخلاقی جامعه تاثیر مثبت دارد و هم نقش بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در خانواده‌ها و جامعه خواهد داشت.

 

موسوی هدف اصلی برگزاری همایش روز جهانی مسجد را ثبت و انتقال تجربیات مساجد برتر دانست و افزود: حرکت در مسیر دستیابی به« مسجد طراز انقلاب اسلامی» رسالت مهم اصحاب مساجد و نیروهای مومن جوان و انقلابی است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حجت الاسلام «حسنعلی قدرتی» نیزدرگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه باید از ظرفیت مسجد بیشتر استفاده کنیم تا بسیاری از بن بست‌های جامعه باز شوند، تصریح کرد: یکی از فرصت‌های ما مسجد است و متاسفانه تاکنون نتوانستیم از این فرصت به خوبی استفاده کنیم، اگر مساجد فعال شوند بسیاری از مشکلات دینی و مذهبی ما حل میشود و مشکل چندانی در راستای ترویج فرهنگ قرانی و ادبی و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی نخواهیم داشت.

 

 رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان سمنان، مهمترین اولویت‌های ارکان مسجد را تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و جذب نیروهای جوان و نوجوان عنوان کردوافزود: چرا که مسجد دارای نیروی متعهد و جوان، پویا و فعال است.

 

وی با بیان اینکه به ازای هر ۶۶۰ نفر در استان سمنان یک مسجد وجود دارد، گفت: تعداد مساجد فعال در استان سمنان که حداقل یک نوبت نماز جماعت درآن اقامت می شود، ۷۰ درصد است که ۲۵۸ کانون فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، یک هزار و ۳۴۰ هیات مذهبی و۶۰ مرکز نیکوکاری در مساجد این استان فعالیت دارند.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان سمنان تصریح کرد: حسینیه ها، مهدیه ها و فاطمیه ها در سطح استان، مراکز قطب های فرهنگی این استان هستند و می توان از ظرفیت این مراکز استفاده بهینه کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حجت الاسلام «غلامرضا زاهدی»در ادامه  نیزدرگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با مهم خواندن مسجد به عنوان پایگاه اجتماعی انقلاب اسلامی بر ضرورت تقویت این پایگاه انقلاب اسلامی تاکید کرد و گفت: مساجد در جامعه ما نقشی کلیدی دارند.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان،با بیان اینکه حضور جوانان و نوجوانان در مساجد علاوه بر نقش ويژه معنوي و تربيتي مي تواند تحول ساز باشداضافه کرد: مسجد پايگاه اجتماعي و پيشگام مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان است لذا اگر مي خواهيم امروز از هجمه فرهنگي دشمنان دور بمانيم بايد آن دسته از جوانان كه ارتباط كمرنگ تري با مساجد دارند را بيش از گذشته با مفاهيم معنوي مانند مسجد، فرايض ديني، روزه، زكات، جهاد و ساير مفاهيم ديني آشنا سازيم كه ويژه برنامه هاي روز جهاني مساجد فرصتي مغتنم براي رسيدن به اين منظور است.

 

وی مسجد را محل توحید، عبادت، دینداری و صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست وگفت: خداوند متعال و انبیا نیز ارزش و اهمیت خاصی نسبت به مساجد قائل بودند و حضور مومنان در نمازهای جماعت مساجد توفیق الهی بر بندگان است که موجب حفظ فرد از عذاب آخرت می شود.

کد خبر 824870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha