به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی همدان، «علي دولو» گفت: بيش از 1 هزار مزرعه و استخر دو منظوره تكثير و پرورش انواع ماهي در سطح استان وجود دارد.
مدير شيلات سازمان جهاد كشاورزي استان همدان افزود: استان همدان با توليد حدود 6000 تن انواع ماهيان گرمآبي و سردآبي و 4 ميليون و 200هزار قطعه ماهيان زينتي، در زمينه توليد ماهيان سردآبي رتبه يازدهم و در زمينه توليد ماهيان گرم آبي و زينتي رتبه دوازدهم را در سطح كشور در سال 97 به خود اختصاص داده است.
دولو تأکید کرد: استان همدان در زمينه توليد تخم چشم زده و بچه ماهي قزلآلا از استانهاي پيشرو در كشور است به گونهاي كه در اين زمينه در بين 3 استان برتر كشور قرار دارد.
وي یادآور شد: استان همدان در زمينه شيلات تنها به پرورش آبزيان اتكا نكرده است بلكه تلاش کرده با ايجاد صنايع مرتبط چرخه كامل توليد و بهرهبرداري بخش شيلات را در استان تكميل کند كه در اين زمينه ميتوان به راهاندازي واحد بستهبندي آبزيان در شهرستان نهاوند و نيز بهرهبرداري از 2 كارخانه خوراك آبزيان و نيز مزرعه پرورش كروكوديل در ملاير در آينده نزديك اشاره کرد.
مدير شيلات سازمان جهاد كشاورزي استان همدان عنوان کرد: با برنامهريزيهايي كه انجام گرفته پيشبيني ميشود ميزان توليد ماهيان گرم آبي و سردآبي در استان از 6000 تن در سال 97 به 6300 تن در سال 98 افزايش يابد.
دولو خاطرنشان کرد: پيشبيني ميشود توليد ماهيان زينتي ار 4 ميليون و 200 هزار قطعه به 4 ميليون و 350 هزار قطعه و توليد تخم چشم زده ماهي و بچه ماهي سردآبي از 25 ميليون قطعه به 30 ميليون قطعه در سال 98 افزايش يابند.
وي افزود: بخش شيلات داراي پتانسيل عظيمي براي توسعه و ايجاد اشتغال در سطح را استان را داراست و سازمان جهاد كشاورزي استان همدان با ارايه آموزش، مشاوره و ارايه تسهيلات به متقاضيان و فعالين اين بخش ياري ميرساند.در همين راستا در 6 ماهه اول سال 98 مبلغ 17 هزار و 850 ميليون ريال تسهيلات بانكي به 5 نفر از متقاضيان آبزيپروري پرداخت شده است.
نظر شما