به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، این روزها در گوشه گوشه خیابان ها تکایا و کتیبه هایی دیده می شود که کودکان با شور و اشتیاق در آنجا حضور یافته و با پخش کردو دود اسپند و گاهی با سینی چای از عزاداران حسینی را پذیرایی می کنند؛ جوانان چند روز مانده به محرم، کار خود را با سیاه پوش کردن مساجد، حسینیهها، بستن پرچمهای عزا و به خصوص آماده کردن اشعار و نوحههای هیئتهای عزاداری آغاز کردند.
ایام محرم زمان مناسبی است تا ما با برخوردی درست و فراخور حال و طبع فرزندانمان به بیان داستان های کمی ملموس تر و شادمانه تر از زندگی ائمه بپردازیم و با شرکت دادن آنان در مراسم، نگرشی قابل قبولتر و خوشایندتری در نسل آینده به وجود آوریم؛ از ماه محرم می توان در تشکیل هویت دینی در فرزندان کمک گرفت.
می توان در ماه محرم برای آشنایی بیشتر کودکان با اهداف و انگیزههای قیام عاشورا و همچنین شناخت بیشتر خردسالان با امام حسین(ع) و درباره ابعاد نهضت حضرت اباعبداللهالحسین(ع) در روز عاشورا به زبان ساده و کودکانه سخن گفت از این لحاظ محرم را می توان بهترین فرصت برای رشد و معرفت افزایی كودكان و آشنایی آنها با مسایل دین مبین اسلام به ویژه واقعه عاشورا قلمداد کرد.
هرکس هر سن و سالی دارد از کودک تا پیرمرد و پیرزن سالخورده میتواند با دخیل به گوشهای از این واقعه بزرگ، خواسته قلبی اش را آفریننده سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بگیرد.
مساجد این روزها شاهد سیل عزاداران به ویژه از اعضای کانون های فرهنگی هنری است که تقریبا بعد از نماز مغرب و عشا مسجد را ترک نمی کنند و با شور و علاقه به اباعبدالله الحسین(ع)، برای آماده کرده دسته سر از پای نمی شناسند، کودکان و نوجوانانی که با همین هیات های عزاداری در مسجد بزرگ شده اند و حالا خودشان گرداننده ی هیات شده اند. از صحبت هایشان معلوم است که از روزها قبل از آغاز ماه محرم قرار مدارهایشان را گذاشته اند.... مهیار تو مسئول چایی بودی.... امیرعلی تو مسئول صف بچه های هیات علی اصغر(ع) .... تو مسئول بلندگوها ...... و چقدر خوب است که با علاقه هیاتی درست می کنند سراسر اخلاص بدون با قلب های پاک و خدایی.
با امید روزی که شاهد گسترش هیات هایی باشیم که مانند هیات های حضرت علی اصغر(ع) به دور از منیت ها و اسم و رسم ها فقط و فقط برای خون به ناحق ریخته شده امام حسین(ع) و ۷۲ تن از اصحاب باویشان بگریند و عزا بگیرند.
نظر شما