اسلام منادی دانش و سوادآموزی است

آیت الله طباطبایی در دیدار با کارکنان، معاونین و روسای نهضت های سواد آموزی شهرستان های استان اصفهان، اسلام را منادی دانش و سوادآموزی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز "8دی" به مناسبت روز تاسیس نهضت سواد آموزی در دیدار با کارکنان، معاونین و روسای نهضت های سواد آموزی شهرستان های استان اصفهان، اسلام را منادی دانش و سوادآموزی دانست و گفت: پیشوای عالی قدر اسلام علاوه بر آنکه در سخنان و نصایح خویش، ترویج علم، سوادآموزی و فرهنگ را مدّنظر داشت و از ترغیب و تشویق های لازم بهره می برد، عملاً نیز از هر موقعیتی برای بالا بردن سطح معلومات مسلمانان و توسعه دانش استفاده می کرد.


آیت الله طباطبایی با اشاره به اینکه اولین آیاتی که بر پیامبراکرم(ص) نازل شد بر نوشتن و علم تاکید داشت، تصریح کرد: به گواهی تاریخ، رسول خدا(ص) برای آشنا ساختن مردم با سواد و دانش اهتمام ویژه ای داشتند تا جایی که پس از جنگ بدر و پیروزی مسلمانان که تعدای از مشرکان به اسارت درآمدند، حضرت محمد(ص) پیشنهاد کردند هرکدام از مشرکان در برابر آزادی خود به ده نفر از مسلمانان سواد خواندن و نوشتن بیاموزند.


وی خاطر نشان ساخت: در زمان ظهور اسلام خط به عنوان یکی از نمادهای پیشرفت و توسعه جهش های قابل توجهی پیدا کرد و اسلام در پیشرفت علم، نقش به سزایی ایفا کرد.


عضو مجلس خبرگان رهبری به تدبیر و آینده نگری امام راحل(ره) اشاره و اظهار داشت: امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی قدم به قدم سیاست ها و اقدامات پیامبراکرم(ص) را دنبال می کردند، لذا یکی از اولین تاکیدات و سفارش های ایشان همت همگانی برای ریشه کن کردن بی سوادی بود.


در این دیدار اسماعیل خاشعی، مدیر کل نهضت سوادآموزی استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر 95 درصد از جمعیت 10 تا 49 سال کشور از نعمت سواد بهرمند هستند، خاطرنشان کرد: نرخ باسوادی استان اصفهان 96.4 درصد است و برای رسیدن به استاندارد جهانی تنها شش دهم درصد فاصله داریم که با برنامه ریزیهای صورت گرفته در آینده ای نزدیک شاهد ریشه کن کردن بی سوادی در کشور خواهیم بود.


وی اضافه کرد: در سال گذشته جشن شکرگزاری باسوادی را در هشت شهرستان استان اصفهان برگزار کردیم و امسال نیز همزمان با دهه فجر این مراسم را در هشت شهرستان دیگر استان برگزار خواهیم کرد.


خاشعی ادامه داد: در مجموع بی سوادی در 16 شهرستان استان اصفهان به طور کامل ریشه کن می شود.


وی یادآور شد: تا پایان سال 90 تمامی استان اصفهان به طور کامل از نعمت سواد بهره مند می شوند و پیش بینی می شود تا پایان سال 91 جشن ریشه کن شدن بی سوادی در اصفهان برگزار شود.


مدیر کل نهضت سوادآموزی استان تصریح کرد: برای شهرستان هایی که وارد مرحله دوم سوادآموزی می شوند در خصوص حرف و مشاغل در آمدزا و مهارت های زندگی آموزش های کاربردی داده می شود.


خاشعی از آموزش 500 عنوان کتاب جنبی با موضوعات مختلف خبر داد و گفت: 500 عنوان کتاب جنبی با موضوعات مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی لابه لای متون درسی سوادآموزان آموزش داده می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 8294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha