به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «رسول شهرکی» درنشست با خبرنگاران گفت: حمایت از کسب و کارهای خرد به ویژه در روستاها به منظور تثبیت جمعیت این مناطق از اولویتهای این صندوق است.
رئیس صندوق کارآفرینی امید استان سمنان، با بیان اینکه دولت برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها شرایط خوبی را در نظر گرفته تا بانکهای عامل تسهیلات ارائه دهند، ابراز داشت: شرط اول این امر بهکارگیری نیروهای ساکن در روستاها هستند.
شهرکی افزود: اگر طرح به صورت توسعهای باشد ۵۰ درصد به صورت سرمایه در گردش و ۵۰ درصد به صورت تجهیزات ارائه میشود که بسته به نوع طرح دارد لذا سقف تسهیلات روستایی چهار میلیارد تومان است که میبایست به ازای هر ۱۵۰ میلیون تومان یک نفر اشتغال داشته باشد.
وی تصریح کرد: این تسهیلات از سال ۹۷ شروع و اعتبار ابلاغی آن ۵۲۰ میلیارد ریال است که تاکنون ۳۷۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده و همچنین صندوق کارآفرینی امید به ۳۵ طرح حمایتی ۱۵ میلیارد تومان و ۱۱۵ غیر حمایتی مبلغ ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است.
شهرکی ضمن بیان اینکه تسهیلات مشاغل خانگی تا سقف ۱۵ میلیون تومان با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت سه ساله پرداخت میشود، ابراز داشت: این تسهیلات مخصوص کسانی است که میخواهند در خانه کسبوکاری را نظیر قالیبافی و آرایشگری راهاندازی کنند.
رئیس صندوق کارآفرینی امید استان سمنان،بیان کرد: سقف تسهیلات خود اشتغالی نیز تا سقف ۵۰ میلیون تومان با کارمزد چهار درصد و به صورت چهار ساله است که تمامی مشاغل را در بردارد که ۲۰ درصد از خود افراد و ۸۰ درصد از بانک تأمین میشود و در ضمن اگر کارفرما بتواند چند نفر را مشغول به کار کند تا ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارائه خواهد شد.
وی بیان اینکه در دولت دوازدهم یک هزار و ۵۰۲ فقره اشتغالزایی به مبلغ ۷۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به متقاضیان در استان پرداختشده است،اذعان داشت: با توجه به اینکه سازوکار صندوق کارآفرینی امید تقویت اشتغال است تسهیلات این صندوقها صرفاً برای موارد اشتغال پرداخت میشود.
شهرکی با اشاره به اینکه در دولت دوازدهم برای وجوه مردمی برابر منابع تسهیلات دادهشده است، اظهارداشت: در این حوزه برای اشتغال دو هزار و ۸۰۲ نفر مبلغ ۲۳۶ میلیارد و ۹۹۵ میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداختشده است.
رئیس صندوق کارآفرینی امید استان سمنان ، به اولویت صندوق کارآفرینی امید در پرداخت تسهیلات به زنان سرپرست خانوار در طرح های اشتغال روستایی اشاره و تاکید کرد: ضمانت طرح های اشتغال روستایی بخشی از محل اجرای طرح، تجهیزات آتیه نصب، زمین کشاورزی، ملک روستایی، باغ با حدود مشخص، خودرو و تراکتور که سند و قیمت کارشناسی داشته باشد پذیرفته میشود.
وی با بیان اینکه بیشتر منابع مالی صندوق کارآفرینی امید از سمت دولت تامین می شود و با اشاره به افتتاح طرحهای اشتغالزایی در هفته دولت امسال، اضافه کرد: پنج طرح اقتصادی با بیش از ۲۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی امید سمنان در دو شهرستان سمنان و دامغان همزمان با این هفته به بهره برداری رسید.
شهرکی ضمن بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به استان بالغبر ۱۵ هزار نامه مردمی به این صندوق ارجاع شد، ابراز داشت: از این تعداد پرونده سه هزار و ۵۰۰ نفر مورد بررسی قرار گرفت که تاکنون ۶۰۲ فقره تسهیلات قرضالحسنه و ضروری بالای دو میلیارد تومان پرداختشده است.
رئیس صندوق کارآفرینی امید استان سمنان با اعلام این مطلب که در نامههای سفر دور اول و دوم رئیس جمهور در مجموع چهار هزار و ۱۱۲ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال پرداختشده است، تصریح کرد: در بحث نامههای ضروری که از نمایندگان، فرمانداری و استانداری افراد معرفی میشوند طی این مدت به ۷۹۲ نفر مبلغ ۴۹ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وی،ضمن بیان اینکه متقاضیان تسهیلات اشتغال بعد از ثبتنام در سایت به این صندوق معرفی میشوند، افزود: در دولت تدبیر و امید تاکنون یک هزار و ۴۲۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۷۰ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال پرداختشده است.
شهرکی با اشاره به اینکه طی هفته دولت نیز طرحهای بسیاری از جمله سورتینگ پسته، وتولید سمپاش در دامغان و تولید پوشاک در سمنان افتتاح شد، ابراز داشت: پروندهای به خاطر معوقات در این صندوق تاکنون دادگاهی نشده است و معمولاً افراد اقساط را پرداخت میکنند مگر اینکه طرح را اجرا نکرده باشند که مرحلهبهمرحله نظارت و بررسی انجام میشود.
نظر شما