به گزارش خبرگزاری شبستان، این شب شعر با همکاری اتحادیه نویسندگان سوریه، کتابخانه ملی اسد، مؤسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران، ترکابادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه و شعرا ، ادبا و اهل فکر و قلم برگزارشد.
پس از قرائت فاتحه بر ارواح طیبه شهدا و پخش سرود های ملی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه ، «ابوالفضل صالحی نیا» رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه طی سخنان کوتاهی ضمن خوشامدگویی به حاضرین و تشکر بابت قبول دعوت برای حضور در این محفل ادبی ، افزود : امروزه و پس از تثبیت محور مقاومت به عنوان نیروی منطقه ای مؤثر ، دیگر بر کسی پنهان نمانده است که مقاومت صرفاً عمل مسلحانه نیست بلکه منظومه فکری کامل و متکاملی می باشد که تمامی ابعاد زندگی مان را در بر می گیرد از جمله ادبیات مقاومت که تعبیر فکری و زیباگونه از داشته های مقاومت در فداکاری و ایثار و تلاش به سوی کمال فردی و اجتماعی است که در آزادی و استقلال و زندگی کریمانه متجلی می گردد .
صالحی نیا درپایان افزد: برگزاری چنین نشست های ادبی و شعری نه فقط برای لذت بردن از زیبایی های شعر بلکه برای رساندن ابعاد فرهنگی و فکری و ادبی مقاومت به افکار عمومی در برابر خط گمراه سازی و تحریف مقاومت می باشد لذا می توان چنین فعالیت هایی را نوعی مقاومت محسوب کرد .
سپس شب شعر با مدیریت بدیع صقّور شاعر و عضو دفتر اجرایی اتحادیه نویسندگان سوریه آغاز شد و محمد حدیفی ، جابر سلمان و حسین عبدالکریم از سوریه و محمود حامد و خانم عبیر عطوه از فلسطین و طراد حماده از لبنان اشعار خود را در مورد مقاومت خواندند .
در پایان اسداللهی پژوهشگر ایرانی و مدیر سابق مرکز مطالعات باحث ، در مورد روابط راهبردی ایران و سوریه و رمز استمرار و گسترش و تعمیق آن خلال چهل سال گذشته علیرغم تمامی فشارها و توطئه ها سخنرانی کرد .
مراسم تحت پوشش رسانه ای قرار گرفت و رسانه های حاضر با سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن فرهنگی و برخی حاضرین مصاحبه کردند .
نظر شما