موقوفات قرآنی در شهرستان فریدن بازوی حمایتی مسابقات ملی قرآن کریم است

علی معینی گفت: در یک جامعه قرآنی نباید آمار طلاق و بزهکاری بالا باشد و اینگونه معضلات، نشأت گرفته از عدم توجه به قرآن در جامعه است.

«علی معینی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، در پاسخ به چگونگی حل مسئله ضعف در فرهنگ وقف در امور قرآنی گفت: باید جایگاه وقف در امور قرآنی را به درستی تبلیغ کنیم به عنوان مثال کارکرد خانه‌های قرآنی، مهدهای قرآنی، مدارس قرآنی را به مردم نشان دهیم تا جایگاه مردمی خود را به دست آورد، فقط باید در این زمینه مبلغین فعالیت بهتری داشته باشند.

 

رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فریدن افزود: در رابطه با روضه خوانی یا کمک به محرومین، واقف‌های فراوانی داریم، اما در رابطه با امور قرآنی دچار مشکل هستیم.

 

معینی با اشاره به عدم آشنایی بعضی افراد با روند ثبت نام اینترنتی در مسابقات قرآنی امسال، گفت: پیچیده بودن روند ثبت نام، برخی از شرکت کنندگان در چهل و دومین دوره مسابقات قرآنی را تا حدودی با مشکل  مواجهه کرد.

 

وی استفاده از، درآمد حاصله از موقوفات امور قرآنی در شهرستان فریدن را یکی از راه‌های حمایت از «چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم» دانست و تاکید کرد: به لطف خدا موقوفات خوبی در این رابطه داریم که می‌توان از آن‌ها در جهت حمایت از داوران و فعالین مسابقه و یا به شکل جوایزی ارزنده در این دوره از مسابقات بهره برد.

 

رییس اداره اوقاف شهرستان فریدن گفت: صرف قرائت قرآن برای عمل به آن کفایت نمی کند و ورود قرآن به زندگی مردم راهکار ایجاد دغدغه های قرآنی در جامعه است.

 

وی افزود: به لطف خداوند طی سال های گذشته در بحث قرائت و حفظ قرآن پیشرفت خوبی داشته ایم، اما خود قرآن نیز می فرماید چه بسا قاریانی که مورد لعن و نفرین قرآن هستند.

 

معینی با اشاره به ضعف در مرحله عمل به قرآن، خاطرنشان کرد: ضعف در عمل به قرآن در جامعه آثاری همچون بالا رفتن آمار طلاق، اختلافات خانوادگی و نزاع  دارد و یک جامعه قرآنی نباید آمار طلاق و بزهکاری بالایی داشته باشد و این نشات گرفته از عدم توجه به قرآن در جامعه است.

 

کد خبر 832136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha