به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، «کامران گردان» در نشست خبری با خبرنگاران همدان به مناسبت ششمین نشست جهانی «راه ابریشم» گفت: برگزاری چنین رویدادی با حضور مدیران یونسکو در جذب گردشگر و توسعه گردشگری در همدان موثر است.
رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه مدیران یونسکو میتوانند در جذب گردشگر برای همدان موثر باشند ،تصریح کرد: این رویداد برای جذب گردشگر داخلی، خارجی و جذب سرمایهگذاران در این زمینه حائز اهمیت است.
«علی مالمیر» در ادامه این نشست با اشاره به اینکه توانایی برگزاری رویدادهای بینالمللی در همدان وجود دارد ادامه داد: سیاستهای وزارت میراث فرهنگی و گردشگری بر اثر رویدادهای بینالمللی گذشته نسبت به محور گردشگری غرب کشور تغییر کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان نیز با بیان اینکه امسال یک رویداد فنی و تخصصی بزرگ با تیم منسجم برگزار میشود، اظهار کرد: خوشبختانه ظرفیت خوبی به لحاظ نیروی انسانی برای برگزاری چنین رویدادی در همدان وجود دارد..
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان با بیان اینکه این همایش ششمین نشست کمیته تخصصی «راه ابریشم» است افزود: محورهای تخصصی و متفاوتی در پنلهای تخصصی برگزار خواهد شد.
رونمایی از پوستر رویداد جهان ی راه ابریشم
جادهٔ ابریشم یا راه ابریشم، شبکهٔ راههای بههم پیوستهای با هدف بازرگانی در آسیا بود که خاور و باختر و جنوب آسیا را به هم و به شمال آفریقا و خاور اروپا پیوند میداد؛ مسیری که تا سدهٔ پانزدهم میلادی بهمدت ۱۷۰۰ سال، بزرگترین شبکهٔ بازرگانی دنیا بود.
نخستین کسی که نام راه ابریشم را در سال ۱۸۷۷ میلادی، برای این مسیرها برگزید، جغرافیدان آلمانی فردیناند ریختوفن بود. وی به سبب حمل ابریشم چین از این راه به دریای مدیترانه و مناطق گوناگون دیگر بین راه این نام را برگزید.
جاده ابریشم را شاید بتوان مهمترین جاده دنیا تا قرن پانزدهم تصور کرد.
این جاده نه تنها نقل و انتقال کالا را امکانپذیر میکرد بلکه باعث انتقال باورهای فکری مثل اسلام، هندوئیسم، بودیسم و مسیحیت نیز شد. به علاوه بیماریهایی مانند طاعون نیز از این مسیر منتشر میشدند. این بیماریها در قرن دوم و سوم باعث کاهش جمیعت در چین و مدیترانه و در نتیجه تضعیف امپراتوریهای این نواحی شدند.
نظر شما