به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان، ابوالفضل خراسانی، امروز( 27 شهریور) در نشست خبری همایش ملی بررسی آراء و اندیشه های تفسیری حضرت آیت الله جوادی آملی و رونمایی از سایت مؤسسه آموزش عالی حوزوی و مدرسه حوزه علمیه حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) رفسنجان که در محل این مدرسه در رفسنجان برگزار شد؛ بیان کرد: امروز تبلیغات حرف اول را در دنیا می زند.
معاون فرهنگی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به ایام عزاداری سیدالشهدا علیه السلام، از این ایام به زمان پیام رسانی تعبیر و بیان کرد: اگر حضرت زینب (سلام الله علیها) نبود کربلا در کربلا می ماند و واقعیت آن این بود که سفر امام حسین(ع) ظهر و بعد از ظهر عاشورا تمام شد و بنی امیه احساس کرد با از کشتن امام حسین مکتب علوی برای همیشه بسته شد و اگر پیام رسانی حضرت زینب و امام سجاد و بازماندگان نهضت حسینی نبود این اتفاق می افتاد.
خراسانی بیان کرد: نقش این افراد به گونه ای بود که همان دشمنی که امام را کشته و جریان علوی را تصمیم دارد از بین ببرد همان دشمن دارد قتل و خون امام حسین را بر گردن دیگری می اندازد؛ این تبلیغات را زینب از خود گودال قتلگاه شروع کرد لذا آنجا زینب (س) پریشان نبود داغدیده بود و سختی دید اما از تمام فرصت استفاده کرد و موجب شد انقلابی به پا شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع نشست خاطرنشان کرد: غالب آثار آیت الله جوادی در راستای سفارش پیامبر (ص) است تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی 85 جلد به عنوان تفسیر برگزیده جهان اسلام است که 45 جلد آن شده و در بحث عترت هم مهمترین آثار وی شرح زیارت جامعه کبیره (15 جلد) است.
خراسانی بیان کرد: بیش از ۲۵۰ کتاب از آیت الله جوادی آملی چاپ شده و پایه و اساس شکل گیری تمدن اسلامی می تواند بر پایه علوم عقلانی باشد که اندیشه آیتالله آملی می تواند پایه گذار تمدن اسلامی باشد زیرا از گذشتگانی مانند امام خمینی و آیت الله طباطبایی و ... علوم معقول و منقول را فرا گرفته است.
وی افزود: امروز اگر بگوییم پرچمدار علوم عقلی و فکری و علوم فلسفی آیت الله جوادی آملی است سخنی گزاف نیست لذا اندیشه آیتالله جوادی آملی اندیشه تمدن ساز است.
خراسانی تصریح کرد: از دهه کرامت سال گذشته به فکر برپایی همایشی در سطح ملی و با هدف ترویج اندیشه های ناب آیت الله جوادی آملی افتادیم؛ رسانه ها در ترویج آثار و اندیشه های مکتب اهل بیت (ع) نقش برجسته دارند و همگان به ویژه نخبگان مراکز علمی و پژوهشی از این همایش مطلع و برای ترویج این اندیشه ها گام های مؤثری بردارند.
وی ادامه داد: هدف اصلی برپایی این همایش ملی معرفی علوم عقلی، منطقی، عرفان و ... است و آیت الله جوادی آملی منظومه فکری دارد و در واقع وقتی پیامبر (ص) و ائمه اطهار الگوی جامعه هستند و در حال حاضر که نیستند علما الگوی جامعه هستند؛ پس وظیفه داریم شخصیت های علمی که سلوکی و علمی هستند و این سلوک و اندیشه های ناب و علم و عمل در آیت الله جوادی آملی دیده می شود و همچنین روش اخلاقی ایشان می تواند الگوی جامعه باشد{را معرفی کنیم} و اگر اخلاق این شخصیت بزرگوار تقسیم شود به همه یک سهم می رسد و نکته اخلاقی خلاف ادب در رفتار، کردار و نشست های ایشان ندیدیم.
خراسانی تصریح کرد: لازم است ابعاد مختلف و آثار ایشان معرفی و جامعه علمی با ایشان انس بگیرند؛ در هزاران پایان نامه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، سطح 4 حوزه های علمیه بر روی آثار ایشان کار شده که این اندیشه این ظرفیت و زمینه را دارد و در تأسیس تمدن نوین اسلامی می تواند تأثیرگذار باشد.
معاون فرهنگی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء خاطرنشان کرد: آیت الله جوادی آملی منظومه فکری است کسی که در علوم صاحب فکر است به مانند نخ دانه های تسبیح است که همه علوم را به هم مرتب می کند و خروجی آن چه در علوم عقلی چه فلسفی و منطقی یک خروجی هماهنگ است و تعارض در این اندیشه وجود ندارد.
نظر شما