به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت؛ نشست رییس و اعضای شورای اسلامی شهر انزلی با مسئولین شهرستان و با حضور مهندس اکبری مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان، جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش، معاونین فرماندار، جانشین نیروی انتظامی و مسئولین ادارات شهرستان بندرانزلی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بندرانزلی، با موضوع بررسی مشکلات شهری انزلی در محل شورا برگزار شد.
«علی اوسط اکبری مقدم» در این جلسه با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی برای توسعه و آبادانی شهر کمک کرده و در یک مسیر حرکت کنند گفت: میراث فرهنگی به چه چیز میدان انزلی افتخار میکند اگر میراث فرهنگی نمیتواند این بافتهای فرسوده را احیا کند اجازه دهد مردم با همین وضعیت آنرا احیا کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان افزود: گردشگران با تصور دیگری وارد مرکز اصلی گردشگری یعنی میدان انزلی میشوند وقتی گردشگران تصاویر ۵۰ سال گذشته انزلی را میبینند، مشتاقانه انتظار دیدن آن را میکشند ولی همینکه به میدان انزلی برسند از ورودشان به شهر انزلی پشیمان میشوند.
معاون عمرانی استاندار تصریح کرد: بناهایی در میدان انزلی وجود دارد که باید بازسازی و صیانت شود و بناهایی وجود دارد که ارزش میراثی ندارد و باید ساماندهی شود.
وی با بیان اینکه مدیر میراث فرهنگی شهرستان باید پیش قدم باشد افزود: مدیر میراث فرهنگی شهرستان باید مدیران استان را قانع کند که این اتفاق در شهر بیفتد، باید دنبال راهکار بگردیم تا از بن بست خارج شویم و این انتظاری نیست که فقط از شهردار داشته باشیم که چرا شهر را درست نمیکند.
اکبری مقدم با بیان اینکه تحقق ۴۰ درصد بودجه در پنج ماه اول سال در هیچ شهری اتفاق نیفتاده است بیان کرد: در اکثر شهرهای استان بین ۶۰ تا ۷۰ درصد بودجه محقق میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اشاره به اینکه باید از همه ظرفیتها و افراد صاحب نظر استفاده کنیم عنوان کرد: شهرداری برای اینکه موفق باشد باید کار آموزشی انجام دهد و آموزشها را از سطح پایه و مدارس ابتدایی شروع کند که این مسئله باید بهصورت هفتگی و مستمر اتفاق بیافتد.
اکبری مقدم با بیان اینکه متاسفانه نقاط زیادی از سواحل استان تبدیل به محل دفن زبالهها شده است گفت: انتظار داریم وقتی شهرداریها از مردم به هر عنوانی پول دریافت میکنند، خدمات هم عرضه شود و باید کار فرهنگی انجام شود.
وی خاطر نشان کرد: در سفر ریاست جمهوری برای کارخانه کمپوست انزلی اعتبار دیده شده است و امیدوارم بعد از تخصیص بودجه، این کارخانه مدرنتر ادامه کار دهد.
اکبری مقدم در بخشی دیگر از سخنان خود عنوان کرد: خواهش من از مدیر میراث فرهنگی این است به شهرداری کمک کند تا وضعیت ساختمانهای خراب میدان انزلی تعیین تکلیف شود.
وی تصریح کرد: باید ساختمانهای قدیمی که برای مردم خطرساز هستند را با همان بافت سنتی برای مردم احیا کنیم و من نزدیک چهار ماه است پیگیر نامههای شهردار انزلی در این خصوص بودم و بارها از طریق رئیس میراث استان این موضوع را پیگیری کردهام.
پورقربان نیز در این جلسه با بيان اينكه بودجه سال جاري بر اساس مصوبه شوراي محترم اسلامي حدود 115 ميليارد تومان است عنوان کرد: در پنج ماه گذشته حدود 40 درصد بودجه محقق شده است.
شهردار بندرانزلی اظهار کرد: با توجه به اينكه انزلی شهر گردشگرپذير است و در ايام خاص جمعيت شهر حداقل به دو برابر میرسد كه با همين نيروها و تجهيزات بايد خدمات دو برابر بدهيم و در ايام تعطيلات حجم زبالهها به بالای 200 تن میرسد.
وی خاطرنشان كرد: در كارخانه كمپوست علاوه بر مديريت ريجكتها و محوطهسازی، تصفيهخانهای احداث کرده و محل شيرابهها را لولهگذاری كرديم كه اين اتفاق قانونا بايد همزمان با تحويل كارخانه اتفاق میافتاد كه بعد از 16 سال اين كار را انجام داديم.
پورقربان با اشاره به اينكه در بحث عمرانی بر اساس بودجه مصوب شورا 74 پروژه داشتيم اظهارداشت: توانستيم 60 درصد پروژهها را بهصورت تكميل صددر صد اجرايی كنيم و 30 درصد پروژهها با رشد فيزيكی 10 الی 60 درصد در حال انجام است و 10 درصد پروژهها مشكل اداری داشته است.
وی خاطرنشان كرد: در هفته دولت امسال 38 پروژه با هزينه اجرايی 31 ميليارد تومان را تقديم مردم انزلی كرديم درحالیكه بودجه كل شهرستان حدود 72 ميليارد تومان بوده است و حدودا نصف بودجه شهرستان را توانسته است محقق كند.
شهردار بندرانزلی با اشاره به اينكه احداث پارکهای محلهای را در دستور كار قرار دادهايم افزود: توانستيم پارکهای شهيد اختر كاويان، آزادگان، آفتاب، انصارالحسين را افتتاح و تجهيز و تكميل پارکهای شهر را در دستور كار قرار دهيم كه پروژه احداث پارك اختر كاويان به عنوان پروژه برتر استان در دهه فجر در سال گذشته شناخته شده است.
وي تصريح کرد: از ديگر اقدامات شهرداری میتوان به تاسيس سازمان آرامستانها، بهرهبرداری از سالن چند منظوره غازيان، احداث گلخانه، استانداردسازی جايگاههای سی ان جی، كاشت هزاران نهال و گل و گياه، بازگشايی نقاط مختلف شهر، تجهيز و توسعه طرح سالمسازي دريا، مديريت سواحل به طول 9 كيلومتر، افتتاح استگاههای آتشنشانی، بازسازی خودروها و ماشين آلات شهرداری به خصوص اتوبوسهای شهرداری، ساخت جايگاه احشام سرگردان، راه اندازی باشگاه شهرداری بعد از چندين سال، اجراي جشنوارههای بومی، محلی و فصلی واجرای طرح شبهای روشن، كمک به تيم ملوان و ... اشاره كرد.
پورقربان با بيان اينكه درسال جاری 150 هزار متر مربع از نقاط مختلف شهر را آسفالت داشتيم عنوان کرد: يكی از مشكلاتی كه از گذشته داشتهايم شيب عدم اجراي درست شيب عرض خيابان ها در هنگام احداث بود كه اين موضوع باعث مي شود به محض بارندگي باعث ايجاد خوردگي آسفالت و ايجاد چاله شود و انتظار داريم در بحث قير يارانه اي به ما كمك شود.
وي با اشاره به اينكه در رابطه با بحث آبگرفتگي با اينكه حدود 15 كيلومتر لايروبي انهار و فاضلاب ها را انجام داديم افزود: در زمينه لوله گذاري اگر لوله هاي بتني مصلح از محل مديريت بحران سهميه اي براي ما قائل شوند و در چند ناحيه به كار گرفته شود مشكل آبگرفتگي را مي توانيم حل كنيم.
نظر شما