حجت الاسلام حسینی به خبرنگار شبستان در بیرجند گفت: در مهر سال جاری 10 هزار مدرسه قرآنی در سطح کشور راه اندازی شده است.
وی هدف از راه اندازی مدارس قرآنی در شهرستانها را آشنایی بیشتر دانش آموزان با آموزههای قرآنی و همچنین توسعه فرهنگ قرآنی در بین نوجوانان و جوانان ذکر کرد.
سرگروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: اختصاص مدارس قرآنی به شهرستانها با توجه به جمعیت دانش آموزی هر استان صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه 106 مدرسه قرآنی به خراسان جنوبی اختصاص یافته است، اذعان داشت: از این تعداد 30 مدرسه قرآنی در بیرجند و مابقی در شهرستانها راه اندازی شده است.
حجت الاسلام حسینی از برگزاری 500 کلاس قرآنی در سطح استان خبر داد و تاکید کرد: شرکت کنندگان در این کلاسها آموزه های قرآنی در سه سطح روخوانی، روان خوانی و مفاهیم و تجوید ابتدایی را فرا می گیرند.
وی با اشاره به اینکه برای شرکت در کلاسهای قرآنی از دانش آموزان شهریه دریافت نمی شود، خاطر نشان کرد: این کلاسها در نوبت عصر و در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و متوسطه برگزار می شود.
سرگروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تحصیل 11 هزار و 50 هزار دانش آموز در مدارس قرآنی سطح استان خبر داد و اذعان کرد: از این تعداد پنج هزار و 700 نفر پسر و پنج هزار و350 نفر دختر هستند.
وی استقبال والدین از این مدارس را خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: با توجه به اهمیت برگزاری کلاس های قرآنی در جامعه و همچنین تاکید مقام معظم رهبری به این امر باید زمینه برای جذب دانش آموزان برای شرکت در این کلاس ها فراهم شود.
حجت الاسلام حسینی یادآور شد: تمامی دستگاههای اجرایی باید در برگزاری کلاسهای قرآنی با آموزش و پرورش همکاری کنند چرا که جامعه ما یک جامعه قرآنی است و باید همه مسائل بر مبنای اسلام و قرآن اجرا شود.
پایان پیام/
نظر شما