به گزارش خبرگزاري شبستان از خرم آباد، سید موسی خادمی عصر چهارشنبه در آیین کلنگ زنی پل تخریب شده کاکارضا،افزود: امروز به صورت همزمان عملیات اجرایی ۱۱۱ طرح زیرساختی خسارت دیده از سیل ١٢ فروردين در استان آغاز شده است.
استاندار لرستان با اشاره به خسارت هاي گسترده سيل ١٢ فروردين در استان لرستان، اظهار داشت: سيل در همه شهرستان هاي استان بويژه در حوزه زيرساخت ها خسارت زيادي بر جاي گذاشته است.
وي با بيان اينكه دولت مصمم به جبران خسارت هاست، افزود: تاكنون حمايت هاي خوبي از سوي دولت انجام شده است.
خادمي اظهار داشت: در سايه حمايت هاي به عمل آمده امروز استان لرستان ابه کارگاه عمرانی تبدیل شده و تلاش ها براي جبران خسارت ها ادامه دارد.
وي همچنين با تقدير از تلاش هاي مردمي و گروه هاي جهادي براي خدمت رساني به سيل زدگان، بيان كرد: حرکت جهادگرانه دستگاه های اجرایی، تمامی ملت ایران، مسئولین کشور، نیروهای جهادی، ارتش، سپاه و بسیج واقعا ستودنی و بی سابقه بود.
خادمي با اشاره به حجم بالای خرابی ها و مشکلات، افزود: متاسفانه حجم بالای خسارات باعث شد تلاش های کسانی که با جان و دل تلاش می کردند نادیده گرفته شود با اینحال با اطلاع رسانی های قبل از سیل و اقدامات حین سیل و پس از سیل کارهای بسیار بزرگی در استان انجام شد.
وي با اشاره به اینکه در جریان سیل ۱۶۰۰ روستای لرستان دچار مشکل شدند، بيان كرد: علاوه بر آن ۱۱ شهر استان نیز دچار خسارت شدند اما در بازه زمانی دوهفته پس از سیل، اغلب مشکلات حوزه های مختلف همچون آب، برق، گاز، راه و ارتباطات برطرف شد که همگی این اقدامات با تلاشهای دستگاه های استان و همکاری کشور انجام شد.
خادمي با بيان اينكه در شرایط سیل، اولویت اول تامین خسارات مردم بود، عنوان کرد: خوشبختانه در حوزه مسکن کارهای بسیار خوبی انجام شده و پیشروترین استان خسارت دیده هستیم.
استاندار لرستان با اشاره به پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن، افزود: حدود ۱۶۰ میلیارد تومان نیز بلاعوض پرداخت شد و میزان هفت هزار پک لوازم خانگی نیز بین خسارت دیدگان از سیل توزیع شد.
وی با اشاره به تامین اعتبار خسارات بخش کشاورزی، گفت: بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگر که مشکل داشت، تایید خسارات بخش کشاورزی از طریق پژوهشگاه فضایی است که در حال انجام است و بزودی این بخش از خسارات کشاورزان نیز پرداخت خواهد شد.
خادمی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی و کلنگ زنی ۱۱۱ پروژه زیرساختی خسارت دیده از سیل با حجم اعتباری بالغ بر ۴۳۳ میلیارد تومان در لرستان، عنوان کرد: این تنها برای حل بخشی از مشکلات است زیرا خساراتی که به زیرساخت های استان وارد شده با آنچه تامین اعتبار شده بسیار متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه برای احداث دیواره های ساحلی به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، ادامه داد: رقم تامین اعتبار با همه نیازهای ما نمی خواند لذا اولویت بندی کردیم که پروژه های مهم در این چندماهه انجام شوند و استان به مانند قبل آماده شود.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: با همین منابع هم استان اکنون به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است، ۶۰۰ میلیارد اعتبارات عمرانی در مسکن، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض، ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی سیل و ۲۰۰ میلیارد تومان در زیرساخت ها در بنیاد مسکن باعث شده که استان شاهد اجرای پروژه ها در تمام نقاط باشیم.
نظر شما