امیدآفرینی، مشارکت پذیری و مهارت آموزی شعار سال تحصیلی جدید است

خدابنده با اشاره به اینکه بر اساس سند تحول بنیادین مشارکت همه ارکان موثر در تعلیم و تربیت و مشارکت درون دستگاهی و برون دستگاهی ضروری است گفت: امیدآفرینی، مشارکت پذیری و مهارت آموزی شعار سال تحصیلی جدید است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «قاسمعلی خدابنده» امروز(۳۰ شهریور) در جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی بسیج دانش آموزی استان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره یک هزار و ۶۸۲ شهید دانش آموز استان گفت: سال تحصیلی ۹۹-۹۸ را در استان خراسان رضوی با شعار "امیدآفرینی، مشارکت پذیری و مهارت آموزی" آغاز خواهیم کرد و یکی از استراتژی های دشمنان کشور گسترش حس ناامیدی در نوجوانان و جوانان است ولی ما باید امید و انگیزه را در جامعه افزایش دهیم و دشمنان اسلام را از رسیدن به اهداف شوم خود باز بداریم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس سند تحول بنیادین مشارکت همه ارکان موثر در تعلیم و تربیت و مشارکت درون دستگاهی و برون دستگاهی ضروری است و همه سازمان ها و نهادها باید به آموزش و پرورش کمک کنند چرا که اگر هم افزایی داشته باشیم و در کنار همدیگر باشیم قطعا به نتایج مثبتی در امر تعلیم و تربیت خواهیم رسید.

 

خدابنده تصریح کرد: مقام معظم رهبری سال ۹۸ را سال رونق تولید نام نهاده اند و مهارت آموزی یکی از عواملی است که به تولید کمک خواهد کرد همچنین سند تحول بنیادین نیز به مهارت آموزی توجه جدی کرده است و این مهارت ها با توجه به رده سنی، مقطع تحصیلی و جنسیت دانش آموزان متفاوت خواهد بود و مهارت های زندگی، ارتباطی، اجتماعی و فنی و شغلی از آن جمله می باشند که در آینده در موفقیت دانش آموزان تاثیرگذار خواهد بود.

 

وی اظهار کرد: براساس سند تحول بنیادین توجه به هویت دانش آموزان بسیار مهم است و این هویت ترکیبی باید ایرانی، اسلامی و انقلابی باشد که برنامه ها و فعالیت های آموزش و پرورش بر این اساس تدوین می شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: همکاری و تعامل بسیار خوبی میان سپاه، بسیج و آموزش و پرورش وجود دارد و قرارگاه آبادانی در طول سال تحصیلی برای آماده سازی و بهسازی مدارس زحمات زیادی را متقبل شده است.

 

خدابنده خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت های پرورشی، بسیج دانش آموزی و بسیج فرهنگیان بسیار با برنامه عمل کرده اند و به دستگاه تعلیم و تربیت یاری رسانده اند و فعالیت های خوبی هم صورت گرفته است که برگزاری اردهای راهیان نور، طرح اردوهای هجرت، طرح شهید بهنام محمدی، پیاده روی اربعین حسینی و شرکت دانش آموزان در میدان تیر از جمله برنامه های فرهنگی، اعتقادی و آموزشی است که اثرات تربیتی عمیقی بر دانش آموزان و نسل جوان خواهد داشت.

 

وی گفت: آموزش و پرورش استان بحث تشکل های دانش آموزی را بسیار جدی گرفته است و بسیج دانش آموزی، بسیج فرهنگیان، اتحادیه انجمن های اسلامی و سازمان دانش آموزی از جمله تشکل های مهمی است که در زمینه مسائل اعتقادی، تعلیم و تربیت تمام ساحتی دانش آموزان و رساندن آن ها به مراتبی از حیات طیبه گام برمی دارند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: هماهنگی، همکاری و ارتباط بین تشکل های دانش آموزی بسیار حائز اهمیت است و همه این تشکل ها برای دانش آموزان فعالیت می کنند و این تشکل ها باید از موازی کاری اجتناب کرده و در جهت کیفیت بخشی تعلیم و تربیت حرکت کنند که در این راستا اتاق و میز مشترک تشکل های دانش آموزی در معاونت پرورشی و فرهنگی تشکیل شده است تا نماینده هر تشکل در آن حضور یابد و قطعا با این شیوه به نتایج بهتری خواهیم رسید.

 

خدابنده گفت: سند تحول بنیادین تکالیف متعددی را بر عهده دستگاه تعلیم و تربیت قرار داده است و آموزش و پرورش برای رسیدن به اهداف متعالی خود به هم افزایی، کمک و مشارکت همه دستگاه ها و نهادها نیاز دارد و اگر سایر نهادها به مانند بسیج و سپاه دغدغه فرهنگی و تربیتی نسل جوان را داشته باشند قطعا موفقیت بیشتری حاصل خواهد شد.

کد خبر 834494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha