تکریم ایثارگران وظیفه 70 میلیون ایرانی است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش تکریمی- فرهنگی طرح سپاس گفت: تکریم ایثارگران وظیفه همه 70 میلیون نفر جمعیت است، نه فقط 13 هزار نفر کارمند بنیاد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان،  مسعود زریبافان، در جمع رؤسای ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های کشور در همایش تکریمی – فرهنگی طرح سپاس،  ضمن یادآوری اهداف بنیاد شهید و امور ایثارگران مندرج در اساس نامه، تلاش برای بهره گیری از امکانات جامعه و نظام را برای رشد و تعالی جامعه ایثارگری از وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران برشمرد.

 

وی با اشاره به قوانین مصوب در کشور به رؤسای ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ها، استفاده از امکانات سایر دستگاه ها را جهت فراهم نمودن رفاه جامعه ایثارگری لازم برشمرد و افزود: پس از 13 سال که از تصویب قانون درمان جانبازان توسط دستگاه های مربوطه می گذرد این قانون اجرایی نشده و هنگامی که از دستگاه ها پیگیری می کنیم، می گویند بنیاد شهید و امور ایثارگران دارد فرا فکنی می کند و وظیفه درمان جانبازان با خود بنیاد است، در حالی که متن صریح قانون بر تامین هزینه های درمانی توسط دستگاه هایی است که جانباز در آن دستگاه مشغول به کار است.


 زریبافان با اشاره به اهمیت طرح سپاس و نقش آن در میزان رضایت مندی خانواده های شهدا و ایثارگران افزود: ما باید کاری کنیم که به جای اینکه 13 هزار کارمند بنیاد در سراسر کشور از ایثارگران تکریم به عمل آوردند، کل 70 میلیون نفر جامعه تکریم ایثارگران را وظیفه خود بدانند.


معاون رئیس جمهور تاکید کرد: به دستگاه های دیگر تکالیف قانونی شان را در قبال جامعه ایثارگری یادآوری کنید و همچنین ایثارگری شهدا و ایثارگران را به آنان گوشزد کنید که اگر اکنون به صندلی ای تکیه زده و پشت میزی قرار گرفته اند به برکت خود شهدا و ایثار ایثارگران است.
 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما کلیات طرح سپاس (خادم به مخدوم) را از رهبر معظم انقلاب گرفته ایم. ایشان در اواخر دوران ریاست جناب آقای دهقان بر بنیاد در دیداری که با ایشان داشتیم به ما فرمودند که بروید سراغ خانواده ها و کسانی که به شما مراجعه نمی کنند. فضا را تلطیف کنید و مهرورزی نمایید. آنها از شما خواسته مادی ندارند و همین مراجعه شما آنها را راضی و خشنود می کند.


وی با اشاره به طرح سراسری سپاس گفت: باید مواظب باشیم کیفیت فدای کمیت نشود و به بهانه اینکه به همه خانواده ها میخواهیم سر بزنیم کیفیت خدمات افت پیدا نکند. ما میخواهیم پای درد دل خانواده های ایثارگران بنشینیم و آنها ما را نصیحت کنند. هدف این نیست که به آنها سر بزنیم و برگردیم. باید وقت گذاشت. تکریم از ایثارگران با عجله کردن حاصل نمی شود.


معاون رئیس جمهور تاکید کرد: اگر ما به صورت مداوم به خانواده ها سر بزنیم و برای بحث درمان یا آموزش فرزندان یا شغل و ... به آنها مشاوره بدهیم خیلی بهتر است تا اینکه بنشینیم تا آنها در این زمینه ها به مشکل بخورند و به ما مراجعه کنند. با مراجعه ما به آنها مشکل را قبل از بوجود آمدن یا حاد شدن برطرف میکنیم و این به تکریم ایثارگران نزدیک تر است. اگر امروز مشغله ما در مراجعات به بنیاد زیاد است به خاطر این است که زود تر این طرح را اجرا نکردیم و پیشگیری نسبت به مشکلات ایثارگران انجام ندادیم.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه افزود: جناب آقای مازنی گزارش دادند که در طرح آزمایشی که در 7 استان برگزار شد بیش از 50 درصد خانواده ها اصلا هیچ درخواست مادی مطرح نکردند و فقط خادمان خویش را دعا نمودند. در سفر های استانی هم که ما به خانواده های ایثارگران سر می زنیم معمولا پیش نمی آید که مشکل مالی مطرح کنند.
 

بنا بر گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، زریبافان با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات ایثارگران با تدبیر مناسب حل میشود افزود: اما این تدبیر نیازمند فضای آرام است. حتی در مراجعاتی که ایثارگر عزیز به ما مراجعه میکند و عصبانی است، باید او را با خوشرویی آرام کنیم و به او بگوییم که شما برو ما می آییم به خانه ات. مطمئن باشید وقتی شما به خانه او رفتید دیگر آن شرایط عصبانیت را ندارد و با مهرورزی از شما استقبال می کند چون شما مهمان او هستید. حتما هم لازم نیست در منزل با وی قرار بگذارید. می توان در محل کارش یا هر جای دیگر با وی قرار بگذارید. حتی به صورت غیر حضوری و تلفنی نیز میتوان به درد دل های آنان گوش داد. در تماس تلفنی دیگر ایثارگر حیای حضور شما را ندارد و راحت تر حرفش را می زند.


وی افزود: وقتی به دیدن ایثارگر می رویم میتوانیم برای وی از محدودیت های بنیاد بگوییم و آنها قانع می شوند که برخی درخواست های آنان را نمیتوانیم انجام دهیم. او نیز خواسته های خود را تعدیل خواهد کرد. اما این در محیط اداری بنیاد اتفاق نمی افتد. بار ها شده من به دیدار جانبازی رفتم و نتوانستم مشکل او را حل کنم. اما همین که با خوشرویی به مشکلاتش گوش دادم جانباز عزیز به من گفته: مشکل من را حل نکردی ولی خدا پدرت را بیامرزد که لااقل به صحبت های من گوش کردید.
 

پایان پیام/

کد خبر 83484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha