مادران و همسران شهدا خطیب مدافع نظام  و انقلاب هستند

یک راوی دفاع مقدس با بیان اینکه رسالت زینبی مهمترین عامل انتقال فرهنگ عاشورا است، گفت: در دوران دفاع مقدس هر کدام از مادران و همسران شهدا یک خطیب و سخنران مدافع نظام و انقلاب بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سرهنگ «صادق مقدادی» عصر امروز( یک‌شنبه،  ۳۱ شهریور) در اولین روز از گرامیداشت هفته دفاع مقدس، در یادواره ۳۳ شهیده زن استان گیلان و شهیده شاخص «عصمت پورانوری»که در مصلی بخش سنگر برگزار شد، با گرامیداشت شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، اظهار کرد: ۳۹ سال پیش در چنین روزی تمام استکبار دست به دست هم دادند تا چراغی را که بنیانگذار جمهوری اسلامی روشن کرده و ندای توحید سر داده است، سلطنت شاهنشایی را نابود کرده و رسالت و آرمانش را دفاع از مستضعفین و مظلومان عالم قرار داده از اهداف اصلی حود منحرف کنند.

این راوی دوران دفاع مقدس بیان کرد: با مطالعه انقلاب‌های تاریخ همچون انقلاب روسیه، الجزایر و ... در می‌یابیم که ساختار سیاسی این حکومت‌ها بعد از مدتی تغییر کرد و از مسیر اصلی خود برگشتند ولی انقلاب اسلامی ایران با مقاومت و رشادت ملت قهرمان همیشه در صحنه اش پابرجاست.

مقدادی افزود: دشمن در همان ابتدا بخش قابل توجهی از خاک و مناطق استراتژیکی ما را گرفت، جنگ را دقیقا ۱۸ ماه بعد از انقلاب با همه سختی‌ها بر ما تحمیل کردند تا سرنوشت انقلاب را در هم بپیچند.

وی با اشاره به اینکه ما هزینه های زیادی را توام با خرابی و خسارت‌های مادی و معنوی پرداخت کردیم، تصریح کرد: هنگامی که ساختار دفاعی خوبی نداشتیم و مشکلات درون کشوری در ساختار حکومتی و درگیری های قومیتی بعد از انقلاب وضعیت نابسامانی ایجاد کرده بود، یک جنگ تمام عیار را بر ما تحمیل کردند.

مقدادی با تاکید بر اینکه جنگی که در ابتدا یک تهدید بود با درایت حضرت امام(ره) و فرماندهان سپاه و ارتش و نیروهای مردمی بعد از گذشت یک سال و نیم تبدیل به فرصت شد، گفت: تغییر شرایط جنگ بعد از عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر و حضور نیروهای مردمی، سپاه و بسیج و ... یک تنبیه برای متجاوزینی شد که بیشتر از ۱۳ هزار کیلومتر از خاک ما را گرفته بودند.

وی با اشاره به اینکه ایران قریب به ۱۱۰ عملیات کوچک و بزرگ در طول هشت سال دفاع مقدس انجام داد، افزود: بعد از عملیات بیت المقدس تمام تلاش ما این بود که به دشمن بفهمانیم که جزای تجاوز به خاک ایران و تصرف خاک ما را باید بپردازند.

مقدادی با بیان اینکه دشمن ما فقط صدام و رژیم بعث عراق نبود بلکه تمام استکبار پشت آنها بود خاطرنشان کرد: اگر ما در دو سال اول جنگ، حماقت می کردیم و دشمن را دست کم می گرفتیم باز هم در سال های بعد دچار این جنگ می شدیم.

مقدادی بیان کرد: با رشادت و پافشاری های رزمندگان و ایستادگی آنان  توانستیم امروز به جایی برسیم که اکنون کسی جرات نکند به ایران نگاه بد داشته باشد.

وی اضافه کرد: دشمن هرگز متوجه ویژگی ها و مشخصات انسانی ما نبود که به سید الشهدا (ع)تکیه کرده ایم و پیرو راه آن هستیم.

مقدادی در ادامه با بیان اینکه ایران اسلامی شیرزنان و مردان و جوانانی دارد که درس آموخته محرم و عاشورا هستند، گفت: محرم به عنوان یک نماد و مقتدا برای ملت ایران جلوه‌گری می کند.

این راوی دفاع مقدس اظهار کرد: حادثه عاشورا برای ۷۲ تن اتفاق افتاد اما ماجرای آن رشادت ها و دلاوری ها همچنان در اعصار مختلف جاری است و با گذشت دوران های مختلف، جاودان مانده است.

مقدادی رسالت زینبی را بعد از حادثه عاشورا مهمترین عامل انتقال فرهنگ عاشورا و پویا ماندن آن دانست و بیان کرد: اگر این رسالت نبود عاشورا نیز همانند تمام حوادث دیگر در تاریخ گم می‌شد.

وی انتقال نسل به نسل و سینه به سینه فرهنگ عاشورا را از همان سخنان کوبنده حضرت زینب( سلام الله) که با اسارت خویش در کوچه های شام و کوفه فریاد می‌زد، دانست و ادامه داد: در دوران دفاع مقدس نیز هر کدام از مادران و همسران شهدا یک خطیب و سخنران بودند در حالی که دشمن می خواست آنان در مرگ عزیزانشان ناله کنند و کم بیاورند.

مقدادی تصریح کرد: مادران، همسران و خواهران شهدا در هر تشیع جنازه ای آنقدر صبورانه می ایستادند و مقاومت می کردند تا دشمن متوجه درد آنان نشود از این رو در هر مراسم تشیع، ۴۰_۵۰ نفر به عنوان رزمنده آماده جنگ می شدند و همه به پا می خواستند.

وی گفت: این هنر همسران و مادران شهدا در دوران دفاع مقدس بود که با مقاومت و صبوری و تحمل تنهایی، بار زندگی و فرزندان را به دوش کشیدند تا رزمندگان با خیال راحت به جبهه بروند و این فرهنگ الگوبرداری شده از مقاومت و صبوری فاطمه زهرا و زینب کبری است چرا که حادثه عاشورا با ما عجین شده است.

مقدادی خاطر نشان کرد: اگر زنان با بصیرت و غیرتمند نبودند ما امروز این همه افتخار، مقاومت و آزادی نمی آفریدیم و این یک پیام برای تمام دنیا است تا بدانند مادران و زنان ایرانی با همه دنیا فرق دارند.

وی بیشتر تحولات و تکاملات مثبت اجتماعی را مرهون زنان دانست و اظهار کرد: زنان بی بدیل و بی نظیری در تحولات اجتماعی نقش داشتند که پشتیبانی از رزمندگان و موفقیت های دوران دفاع مقدس و همچنین راهی کردن فرزندان و همسرانشان به جبهه مقاومت خود دلیل محکم این ادعاست.

کد خبر 835005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha