برای تامین پارکینگ به میادین میوه و تره بار باید هزینه کنیم

صدراعظم نوری گفت: کمبود پارکینگ یکی از دلایل ترافیک تهران است و از این رو، در میادین و بازارهای جدید تا جای ممکن باید پارکینگ مورد نیاز مراجعه‌کنندگان تامین شود .

به گزارش خبرگزاری شبستان، «زهرا صدراعظم نوری» در جمع مدیران سازمان مدیریت میادین  با تاکید بر اینکه آلودگی هوا و ترافیک، به ترتیب مشکلات اول و دوم پایتخت محسوب می‌شوند و میادین و بازارهای میوه و تره بار، علاوه بر ارائه خدمات به شهروندان، در کاهش ترافیک و آلودگی هوای ناشی از آن نیز موثر هستند، گفت: کمبود پارکینگ یکی از دلایل ترافیک تهران است و از این رو، در میادین و بازارهای جدید تا جای ممکن باید پارکینگ مورد نیاز مراجعه‌کنندگان تامین شود .

 

 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران افزود: همانطور که میلیاردها تومان برای تعریض خیابان‌ها و اصلاح هندسی معابر هزینه می‌کنیم، جهت تأمین پارکینگ مورد نیاز مراجعه‌کنندگان به میادین و بازارهای میوه و تره بار نیز باید هزینه کنیم و به ویژه در جانمایی بازارهای جدید، می‌بایست تلاش شود تا پارکینگ مورد نیاز مراجعه‌کنندگان به این بازارها تأمین گردد.

 

وی تاکید کرد: در احداث بازارهای جدید میوه و تره بار، علاوه بر توجه به مسائل ترافیکی، مباحث بهداشتی و محیط زیستی نیز می‌باید رعایت شود و در این ارتباط، تأمین سرویس بهداشتی برای میادین و بازارها به عنوان خدمتی که شهروندان به صورت لحظه‌ای به آن نیاز دارند، می‌بایست به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

 

دسترسی به سرویس بهداشتی همگانی در اماکن عمومی یک ضرورت است

 

صدر اعظم نوری اظهار کرد: برای ما به عنوان یک کشور اسلامی، زیبنده نیست که مردم آن اعم از سالمندان، کودکان و افراد بیمار به دلیل نبودن سرویس بهداشتی در اماکن عمومی، امکان برطرف کردن نیازی که نمی‌تواند کنار گذاشته شود را نداشته باشند و از این بابت دچار مشکل شوند، ضمن اینکه دسترسی به سرویس بهداشتی در فضاهای همگانی، یکی از اصول تأمین بهداشت و سلامت جامعه است.

 

وی تصریح کرد: یکی از آموزه‌های دینی ما، رعایت بهداشت و نظافت است که از جمله الزامات آن دسترسی به سرویس بهداشتی است، اما فقدان این امکان در سطح شهر به ویژه در مکان‌هایی که خدمات عمومی ارائه می‌دهند، پذیرفته نیست و سرویس بهداشتی به عنوان یکی از ملزومات لاینفک اماکن عمومی می‌بایست در این فضاها جانمایی شود.

 

صدر اعظم نوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: استفاده از محصولات ارگانیک یک نوع فرهنگ سازی در راستای سلامت بیشتر شهروندان است که می‌بایست تسهیلات و امکانات لازم برای تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان آن فراهم شود تا با کاهش قیمت تمام شده، شهروندان بتوانند این محصولات را خریداری و مصرف کنند.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری از خدمات شهرداری تهران به صورت رایگان به شهروندان ارائه می‌شود و در مورد عرضه محصولات ارگانیک که نسبت به محصولات غیر ارگانیک به مراتب گران‌تر هستند نیز در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه، باید امکانات و تسهیلاتی را فراهم کنیم تا عرضه‌کنندگان این محصولات بتوانند محصول خود را آسان‌تر و ارزان‌تر به دست شهروندان برسانند.

 

پیگیری تحقق شعار «شهر بدون پلاستیک برای همه» از سوی شورا و شهرداری

 

صدر اعظم نوری اظهار کرد: کاهش مصرف نایلکس و ظروف پلاستیکی و ایجاد تغییر در الگوی مصرف این اقلام، علاوه بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه وتره بار، در واحدهای اداری شهرداری تهران یک ضرورت است و تا جای ممکن باید استفاده از ظروف پلاستیکی را در مجموعه مدیریت شهری منع کنیم.

 

وی تصریح کرد: از معاون خدمات شهری می‌خواهیم که به اداره کل محیط زیست شهرداری تهران ماموریت بدهند تا این موضوع را به صورت ویژه مورد مطالعه قرار داده و طرحی را به شورای شهر ارائه کنند، چرا که اعتقاد داریم پایان دادن به استفاده از ظروف پلاستیکی و تحقق شعار «شهر بدون پلاستیک برای همه» نیازمند یک کار مشترک و هماهنگ است که باید به صورت جدی، هم از سوی شهرداری تهران و هم از سوی شورای شهر، مورد پیگیری ویژه قرار گیرد.

 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تاکید بر اینکه انتقال و جا به جایی میدان میوه و تره بار از دل بافت مسکونی متراکم میدان شوش به محل فعلی میدان مرکزی میوه و تره بار در محدوده بزرگراه آزادگان یک موفقیت بزرگ بود، خاطرنشان کرد: این کار جسورانه در زمان خود، یک گام رو به جلو بود و تجهیز این مجموعه به خدمات و صنایع جانبی و حرکت به سمت مکانیزه کردن امور، ضمن بهبود خدمات میدان مرکزی و اقتصادی‌تر کردن فعالیت‌های این مراکز تجاری، می‌تواند مکمل این کار عظیم باشد.

کد خبر 835258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha