به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،«رضا جعفری» در حاشیه بازدید از اورژانس اجتماعی سمنان و در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت ۳۵۸ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور گفت: اورژانس اجتماعی با هدف کاهش معضلات اجتماعی در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت سطح کشور فعالیت دارد.
مدیرکل دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، با تاثیرگذاری اورژانس اجتماعی در سطح جامعه نیز اشاره کردوافزود: از زمانی که این طرح اجرا شده میزان شناسایی و برخورد با آسیبهای اجتماعی افزایش یافته است برای مثال در سال ۹۷ شناسایی معضلات اجتماعی نسبت به سال قبل از آن ۲۵ درصد افزایش یافته که نشان از تاثیرگذاری اورژانس اجتماعی دارد.
وی با بیان اینکه راه اندازی اورژانس اجتماعی کشور مردم را نیز نسبت به مسائل حوزه آسیب های اجتماعی حساس تر می کند، گفت: در بسیاری حوزه ها مشارکت مردم سبب شده تا جلوی یک معضل اجتماعی گرفته شود.
جعفری، معتادبودن و اختالال روانی را از اصلیترین دلایل در زمینه آزار کودکان و همسر دانست و تاکید کرد: غفلت و بی توجهی یکی از مهم ترین عوامل کودک آزاری در کشور محسوب می شود که بهزیستی و اورژانس اجتماعی نسبت به آن تاکید بسزایی دارند.
مدیرکل دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، با بیان اینکه اطلاع رسانی در حوزه معضلات اجتماعی صورت میپذیرد، افزود: آزار عاطفی و روانی، خشونت جسمی و در نهایت خشونت جنسی در زمره مصادیق کودک آزاری و همسر آزاری در سطح کشور محسوب میشود که باید با آنها مقابله کرد.
وی تصریح کرد: معضلاتی مانند کودک و همسرآزاری در درون کانون خانواده رخ میدهد لذا آمار دقیقی از آن در دست نیست و تنها میتوان برای کنترل آسیب، خدمات اورژانس اجتماعی را توسعه داد.
جعفری در ادامه با بیان اینکه ۱۱۰ مرکز کودک و خانواده در کنار خانه امن و مرکز ندای مهر در سطح کشور به افراد قربانی معضلات اجتماعی خدمات میدهند، تاکید کرد: این مراکز زیر نظر بهزیستی با مشارکت و حمایت سازمانهای مردم نهاد و خیران در کشور فعال هستند و همچنین ۲۰ مرکز غیردولتی و هفت مرکز دولتی در خصوص خانههای امن در کشور وجود دارد که این مکان، ویژه نگهداری زنان در معرض خشونت و فرزندانشان محسوب میشود.
وی افزود: این زیرساختها جدای ۲۲ خانه ندای مهر غیر دولتی و ۳۰ خانه سلامت دولتی ویژه دختران در معرض آسیبهای اجتماعی و یا دختران فراری است که در سطح کشور وجود دارد.
نظر شما