رسانه در قرارگاه فرهنگی منسجم می‌شود

یک مدرس روزنامه ‌نگاری و رسانه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد فعالیت قرارگاهی در حوزه فرهنگی، گفت: رسانه در مدل قرارگاهی فرهنگ برای مقابله با تهدیدات نرم منسجم و متحد می‌شود.

هادی طوماری، مدرس روزنامه نگاری و رسانه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان در گیلان، اظهار کرد: تلاش در عرصه خبر نیازمند اتاق فکر و قرارگاه فرهنگی متمرکز در حوزه رسانه است.

 

وی با اشاره به وظیفه رسانه‌های کشور در دفاع از ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، افزود: پیام ‌رسانی توسط اصحاب رسانه وطیفه‌ای الهی است و اصحاب رسانه بلندگوی نظام در پاسخ کوبنده به ضد ارزش‌ها در غرب هستند.

 

پژوهشگر رسانه با تاکید بر اینکه ایران هراسی و اسلام‌ هراسی رسانه‌های غربی نتیجه عکس داده است، گفت: آمار رو به رشد اسلام‌ گرایی اقشار مختلف مردمی در غرب نشان‌ دهنده ذلت غرب در اجرای پروژه اسلام ‌هراسی است.

 

وی تصریح کرد: فعالیت رسانه‌ای در کشورهای اسلامی، نیازمند شفاف‌گویی، مهندسی خبر، صداقت، نظارت مردمی، تعهد در رساندن پیام، حفظ منافع ملی، ترویج فرهنگ عمومی اسلامی و تجلی نقشی آموزشی و نظارتی است.

 

طوماری با بیان اینکه سواد رسانه ‌ای نجات بخش جامعه است، گفت: هدف سواد رسانه ای تنظیم یک رابطه منطقی و مبتنی بر هزینه و فایده است.

 

جریان‌ سازی خبری ضروری است

مدرس روزنامه نگاری و رسانه، ادامه داد: سوژه‌یابی خبری ابتدایی‌ ترین و حساس ‌ترین کار یک رسانه بوده و جریان‌ سازی متعهدانه خبری، ضروری است.

 

وی با بیان اینکه باید نکات مثبت جامعه را در جریان خبری مستمر برجسته و به عنوان فرهنگ عمومی جامعه در رسانه‌ها ترویج داد، گفت: دنیای غرب مملو از تصمیمات غیر انسانی صهیونیستی، ترویج بی‌بند و باری و از بین بردن بنیان خانواده است که با جریان سازی رسانه‌ای در مورد ویژگی ‌های اسلام ناب محمدی(ص) می‌توان مردم کشورهای غربی را از گمراهی نجات داد.

 

پژوهشگر حوزه رسانه با بیان اینکه خبرنگاران همیشه رویدادهای منتشر شده‌ای که ظرفیت پردازش دارند را دوباره مورد تحقیق قرار می‌دهند، تصریح کرد: امروزه بازدید و بازتاب مجدد یک گزارش خبری پر ارزش و پر مخاطب از زوایای جدید و ناشناخته علی ‌رغم جذب مخاطبان بیشتر می‌تواند هویت ‌بخش رسانه در نزد مخاطبان باشد.

 

وی پردازش خبری رسانه‌های غربی را همراه با شیطنت و جهت ‌دهی سیاسی بر اساس خواست صهیونیست ‌ها دانست و گفت: دروغ‌گویی شاهکار رسانه‌های غربی در نشر اخبار است.

 

رسانه در قرارگاه فرهنگی منسجم می‌شود

طوماری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد فعالیت قرارگاهی در حوزه فرهنگی، تاکید کرد: رسانه در مدل قرارگاهی فرهنگ برای مقابله با تهدیدات نرم منسجم و متحد می‌شود.

 

مدرس روزنامه نگاری و رسانه، افزود: باید همه اصحاب رسانه و فرهنگ بر این باور باشند که در جبهه فرهنگی دشمن به اعتقادات اسلامی مردم کشورمان در حال تهاجم است و ما در هر جایگاهی وطیفه داریم در مقابل این تهدیدات با تمهیدات، تفکر و درک ارزش‌های اسلامی مقابله کنیم.

 

وی سیاست‌ زدگی رسانه‌ها را در حوزه فرهنگی را مردود دانست و تصریح کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری در همه حوزه‌ها فصل الخطاب است.

 

مدرس روزنامه‌نگاری با اشاره به اینکه هم اکنون هزاران اندیشکده، اتاق فکر، مراکز سیاست های راهبردی و گروه های تخصصی جنگ نرم با صرف هزینه های زیاد از محل بودجه های کشورهای غربی در تلاش برای طراحی و اجرای سناریوهای جنگ نرم علیه کشور ایران اسلامی هستند، یادآوری کرد: تاکنون و با ولایت ‌مداری، بیداری و هوشیاری ملت، سواد رسانه ای و بصیرت انقلابی مردم، غربی ها در این عرصه شکست سنگینی را متحمل شده اند.

 

وی با تاکید بر اینکه اهداف انقلاب اسلامی ما در بعد سیاسی و فرهنگی پیشرفت بسیار خوبی داشته است و توانسته‌ایم یک نظام مردم‌سالار دینی را به‌عنوان یک نظام سیاسی جدید در نظام‌های بین‌المللی ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: رهبرمعظم انقلاب در فرمایشات اخیرشان که به بررسی نقاط ضعف دستگاه‌های اجرایی پرداختند، مسائل فرهنگی را به ویژه در خصوص جوانان مورد تاکید قرار دادند که به نظر می‌رسد اگر هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی در این میان وجود داشته باشد، این دغدغه‌ها به حداقل می‌رسد و جهشی در رسیدن به سعادت الهی است.

 

طوماری با اشاره به بودجه‌های فرهنگی، اضافه کرد: مجموع بودجه‌ای که نهادهای فرهنگی دارند رقم قابل توجهی است و البته کارهای موثری هم در این باره صورت می‌گیرد ولی به دلیل پراکندگی اهداف طبیعتا نمی‌توان به همه نیازها پاسخ داد و اگر قرارگاه فرهنگی منسجمی وجود داشته باشد، هدف‌گذاری‌ها منسجم‌تر و اولویت بندی می‌شود.

 

علوم ارتباطات و رسانه بومی‌سازی شود

وی با تاکید بر لزوم بومی‌سازی علوم انسانی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، گفت: اساتید و نخبگان باید در این عرصه تلاش مضاعفی داشته باشند و علوم ارتباطات و رسانه بومی‌سازی شود.

 

مدرس روزنامه‌نگاری و رسانه با بیان اینکه بومی سازی علوم می تواند از جهات مختلفی بررسی شود، تصریح کرد: وقتی می‌گوییم باید علوم انسانی را بومی کنیم منظور این است که اهداف و انتظاراتی را که از علوم انسانی داریم، با نیازها و دغدغه ها متناسب باشد.

 

طوماری با بیان اینکه هدف صهیونیست احاطه بر بنگاه‌های خبری است، تاکید کرد: رسانه صهیونیستی غربی نماد دروغ‌ گویی به مردم است.

 

پایان پیام/

کد خبر 83614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha