«خیرالله رحمانی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین گفت: در استان قزوین در سال گذشته 2 هزار و 338 مدرسه داشتیم که در سال جاری این عدد به 2 هزار و 405 مدرسه رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: ما در آموزش و پرورش تلاش می کنیم تا حتی یک کودک لازم التعلیم هم از چرخه آموزشی باز نماند.
وی عنوان کرد: 251 هزار و 400 دانش آموز در سال جاری در پایه های مختلف تحصیلی وارد مدارس شدند که نسبت به سال گذشته تعداد دانش آموزان ما 2 درصد افزایش داشته است که آمار ثبت شده در سال جاری، 22 هزار و 500 دانش آموزان در پایه اول، 19 هزار دانش آموز در ورودی متوسطه اول و 16 هزار دانش آموز هم در متوسطه دوم است.
رحمانی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در برخی مناطق قزوین اعلام کرد: سرانه آموزشی و پرورشی ما در استان پنج متر و ۳۹ صدم سانتی متر است و در شهرک سرتک، پونک و ملاصدرا در قزوین کمبود فضای آموزشی داریم.
وی تأکید کرد: در مناطق مذکور ساختمان های سربه فلک کشیده را شاهد هستیم ولی حداقل فضای آموزشی وجود ندارد و امسال در این خصوص حرکتی صورت گرفت، به طوری که مقرر شد مسکن و شهرسازی به ازای هر چند واحد انبوه ساز، مدرسه احداث کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: در این حوزه اقداماتی شده ولی کافی نیست و به خصوص در شهر قزوین به شدت با مشکل مواجه هستیم.
وی توضیح داد: ما جزو ۶ استان پرتراکم کشور هستیم و هر مقدار تراکم دانش آموزی بالا می رود، کیفیت آموزشی پایین می آید به خصوص اینکه بخشی از دانش اموزان در شهر قزوین هستند و تنها راه این است که سرانه آموزشی را افزایش دهیم.
رحمانی گفت: در استان قزوین، 10 درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند که حدود ۲۰ هزار نفر می شوند و از این تعداد 10 هزار نفر در مدارسی تحصیل می کنند که استحکام لازم را دارند.
وی یادآور شد: 10 هزار نفر از این دانش آموزان هم در مدارس فاقد استاندارد تحصیل می کنند که مقرر شد، مهلت سه ساله به اینها دهیم تا زمین در اختیارشان قرار گیرد و در این مدت فضای آموزشی شان را استاندارد کنند.
نظر شما