به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد؛ «حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی فرشاد» در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید غلامرضا خدایی شهید هشت سال دفاع مقدس که با حضور جمع کثیری از آحاد و اقشار مختلف مردم در محل هیئت رزمندگان اسلام شهرستان اردکان برگزار شد ضمن آرزوی قبولی طاعات، عبادات، عزاداریها و سوگواریها در ایام محرمالحرام به تقارن بامعنای هفته دفاع مقدس با دهه آخر ماه پیروزی خون بر شمشیر اشاره کرد.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی، شهدای محراب، شهدای معظم دفاع مقدس، شهدای گمنام حافظ حریم امنیت و شهدای گرانقدر مدافع حرم حضرت زینب کبری (سلامالله علیها) بر لزوم تبیین و تشریح وظایف قاطبه مردم نسبت به انقلاب شکوهمند اسلامی و شهدا معزز دوران دفاع مقدس در سطح جامعه تأکید کرد.
وی بابیان اینکه در عصر حیات بابرکت سومین امام همام به واسطه وجود خلیفهای که کلیه ارزشها و آرمانهای اسلامی را به صورت علنی زیر پا گذاشت، شاهرگ دین مبین اسلام زدهشده بود گفت: حضرت سیدالشهدا، امام حسین (ع) در این زمان، تکلیف را خون دادن و شهادت برای حیاتبخشی به پیکره بیجان دین اسلام دانست و با خانواده ویاران باوفای خود نیز در همین راه قدم گذاشت.
وی بابیان اینکه قیام عظیم عاشورای حسینی (ع) حادثهای شامل دو جبهه جنگ رودررو و جبهه تبلیغاتی بود اظهار داشت: در عصر امامت حضرت امیرالمؤمنین، امام علی (ع) و سپس فرزند ایشان، حضرت امام حسن مجتبی (علیهالسلام) نیز گاهی ضرباتی به دین اسلام وارد شد که امامان معصوم به روشهای مقتضی آن را رفع میکردند اما در عصر امام حسین (ع) تکلیف به قیام و شهادت بود.
کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه جبهه تبلیغاتی علیه دشمنان اسلام و اهلبیت (ع) پس از شهادت امام حسین شروع شد تصریح کرد: پیشروان این جبهه، حضرت زینالعابدین، امام سجاد (ع) و حضرت زینب کبری (س) بودند که با افشاگریها و روشنگریهای قهرمانانه در جمعهای مختلف، خونهای ریخته شده امام حسین (ع) و شهدای کربلا را به پیکره بیجان اسلام تزریق کردند.
وی بابیان اینکه نباید صرفاً امام سجاد را امام بیمار بدانیم بلکه شجاعت مثالزدنی ایشان در دوران اسارت در مقابل جبهه باطل؛ رفتاری شاخص و قابل تأمل است خاطرنشان کرد: به تعبیر برخی؛ نقش جبهه تبلیغات در قیام امام حسین (علیهالسلام) حتی پررنگتر از شهادت ایشان بود بنابراین اگر حضرت امام سجاد (ع) و زینب کبری (س) در رأس جبهه تبلیغاتی حماسه کربلا نبودند، خون شهدای عاشورای حسینی به هدر میرفت.
حجتالاسلام فرشاد با اشاره به اینکه به تعبیر حضرت امام خمینی (ره)؛ خونهایی که در راه انقلاب اسلامی و در ایام جنگ تحمیلی ریخته شد در امتداد خون شهدا عاشورا بود ادامه داد: کنگره عظیم پیادهروی اربعین حسینی (ع) چشم جهانیان را خیره کرده است. عزت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز ارمغان خون شهدای بزرگواری ازجمله شهید محسن حججی، حسین همدانی، محمد بروجردی، حسین خرازی و محمدابراهیم همت است.
وی ضمن استناد به آیه نورانی 169 از سوره مبارکه آلعمران و آیه شریفه 17 از سوره مبارکه حج؛ مقام شهدا در درگاه الهی را جایگاهی والا خواند و یادآور شد: آرمانهای اصیل و ارزشمند انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا چهل سال گذشته به سراسر جهان صادرشده است. البته مشکلاتی درزمینهٔ های فرهنگی، معیشتی و اقتصادی به دلیل برخی از نارساییهای مدیریتی وجود دارد که باید حل شود.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم بابیان اینکه مردم ایران با وجود برخی از تنگناها همچنان مقاوم در مقابل دشمنان قسمخورده کشورمان ایستادهاند افزود: به فرموده بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) در دوران پیش از انقلاب، مردم حتی قادر به نگاه به دیوار سفارت آمریکا در تهران نبودند.
وی ابراز کرد: این سخن امام راحل عظیم الشان (ره) نشاندهنده نوعی ذلت در ایام پیش از پیروزی فرخنده انقلاب شکوهمند اسلامی است. اما امروز و در عصری که جمهوری اسلامی ایران دارای عزت است مسئولان ارشد کشورهای مختلف به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی میآیند و شاهد برخورد عزت مندانه و مقتدرانه معظم له با برخی از آنان ازجمله دیدار اخیر نخستوزیر کشور ژاپن هستیم.
کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه تجلی امامت و ولایت در عصر حاضر در مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و مراجع عظام تقلید است اذعان کرد: دینمداری، ولایت مداری، رعایت قانون و حفظ وحدت اسلامی که اعمال و رفتارهایی در امتداد خون شهدا دوران هشت سال دفاع مقدس محسوب میشوند، نیازهای امروز نظام و کشورماناند.
وی؛ حفظ و ترویج عفاف و حجاب را بخشی مهم از دینمداری دانست و گفت: نزدیک شدن به معیارهای دین الهی ازجمله رعایت حقالناس یکی از بهترین راهها برای با طراوت نگهداشتن خون شهدا در سطح جامعه است. امیدواریم عملکرد همه ما به ویژه مسئولین بهگونهای باشد که شرمنده ساحت شهدا معزز نشویم.
حجتالاسلام فرشاد در پایان بابیان اینکه مسئولان و مدیران میتوانند با عمل به فرمانها و رهنمودهای گهربار رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ مشکلات را مرتفع و حل کنند افزود: وحدت بین مسئولان و مردم و وحدت اهل تسنن و شیعیان یکی از عوامل مهم در جهت افزایش بیش از پیش عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
نظر شما