به گزارش خبرگزاری شبستان، روابط عمومی جشنواره بین المللی تئاتر فجر با اعلام این خبر افزوده است: پژوهش به عنوان یکی از اساسی ترین و حیات بخشترین بخشها در هر ساختاری به شمار می رود و با تکیه بر یافته های پژوهش هاست که می توان به دیدگاه های جدید ، نقاط ضعف و چشم اندازهای نوین پی برد و برمبنای یافته های علمی و اساسی برای آینده برنامه ریزی کرد برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است.
دراین خبر با اشاره به فعالیت های انجام شده دراین بخش در زمینه "سفارش مقاله به نظر یه پردازان و نویسندگان خارجی" و "سفارش مقاله به اساتید و نظریه پردازان داخلی" آمده است: در این بخش از نویسندگان و نظریه پردازان سراسر جهان در ارتباط با عناوین اعلام شده جشنواره مقاله در خواست شده است که مورد استقبال گسترده پژوهشگران قرار گرفت و به علت محدودیت 22 مقاله پذیرفته شده است .
همچنین در بخش سفارش مقاله به اساتید و نظریه پردازان داخلی طی نامه ای از اساتید و نظریه پردازان داخلی درخواست همکاری شده که مطرح ترین آنها اعلام موافقت نموده اند. 15 مقاله رسیده بعد از بررسی های لازم در یک کتاب مستقل همزمان با جشنواره منتشر خواهد شد.
گفتنی است، جشنواره بین المللی تئاتر فجر در گام بیست و نهم در قالب بخشهایی چون: مرور تئاتر ایران در سال1388- 1389، برگزیدگان تئاتر مناطق، بخش جشنواره جشنواره ها، بخش تجربههای نو، چشم انداز تئاتر ایران در سال 1390، مسابقه بین الملل تئاتر، بخش مسابقه عکس و پوستر تئاتر، بخش تولید نمایشنامه و نمایشنامه خوانی، پژوهش، بخش کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی و بین المللی، بخش پایان نامه های برتر دانشجویی و بازار تئاتر طراحی و پیش بینی شده است. این رویداد بین المللی از 16 بهمن تا 1 اسفند در تهران و همزمان در استانهای مختلف برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما